• anty

Indeks: 1519-1

Wydawnictwo: Edra Urban & Partner

Ortopedia i reumatologia

Autor: Elias-Jones, Perry, (red. pol.) Gaździk T. Wydanie: 3 Rok wyd: 2015 Ilość stron: 250 Format: 18,0 x 25,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-65373-00-7 Seria: Crash Course

Cena 52,51 zł Cena podstawowa 59,00 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 8330-1

Wydawnictwo: Górnicki Wydawnictwo Medyczne

Praktyczna okulistyka dziecięca

Autor: Gotz-Więckowska Anna, Pawlak MartaWydanie: 1Rok wyd: 2020Ilość stron: 202Format: 23,5 x 32,0 cmOprawa: twardaISBN: 978-83-61257-55-4

Cena 215,00 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 20273-1

Wydawnictwo: Media-Press

Pediatria w praktyce lekarza POZ

Autor: Dobrzańska Anna, Obrycki Łukasz, Socha PiotrWydanie: 1 - poprawioneRok wyd: 2023Ilość stron: 708Format: 16,0 x 23,0 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-89809-47-6

Cena 199,00 zł
Więcej
W magazynie
Wszystkie bestsellery
Przewodnik do ćwiczeń z chemii żywności
  • Przewodnik do ćwiczeń z chemii żywności

Przewodnik do ćwiczeń z chemii żywności

6284-1
  • Autor: (red.) Baraniak Barbara
  • Wydanie: 2
  • Rok wyd: 2005
  • Ilość stron: 150
  • Format: 17,0 x 24,0 cm
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 83-7259-135-0
  • 29,00 zł
    Brutto
    Ilość
    Obecnie brak na stanie

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady zwrotu

    Opis
    Książka adresowana jest dla studentów kierunku technologia żywności i żywienie człowieka. Zawarty w niej materiał stanowi doskonałą pomoc w przygotowywaniu się do ćwiczeń laboratoryjnych. Zawiera tok postępowania podczas przeprowadzenia oznaczeń podstawowych składników żywności przy zastosowaniu klasycznych metod analizy ilościowej. Opisy ćwiczeń poprzedzone są częścią teoretyczną, obejmującą krótką charakterystykę i znaczenie poszczególnych grup związków chemicznych.

    Spis treści:
    1. Analiza sensoryczna i ocena organoleptyczna - badanie wrażliwości smakowej
    2. Analiza miareczkowa
    3. Składniki nieorganiczne żywności
    4. Lipidy
    5. Sacharydy
    6. Białka
    7. Witaminy
    8. Barwniki naturalne
    Szczegóły produktu
    6284-1
    16 innych produktów w tej samej kategorii:

    Indeks: 3790-1

    Wydawnictwo: Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu Wydawnict

    Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności

    Autor: Szłyk E., Cichosz M., Fiipiak-Szok A., Jastrzębska Wydanie: 1 Rok wyd: 2013 Ilość stron: 182 Format: 16,0 x 23,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-231-2940-0

    Cena 24,00 zł
    Więcej
    Obecnie brak na stanie

    Śledź nas na Facebooku