• anty

Indeks: 15404-1

Wydawnictwo: Górnicki Wydawnictwo Medyczne

Badania okulistyczne

Autor: DuBois Lindy, (red. pol.) Misiuk-Hojło Marta Wydanie: 1 Rok wyd: 2010 Ilość stron: 148 Format: 17,0 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-61257-25-7 Seria: Podstawy Okulistyki

Cena 99,00 zł
Więcej
W magazynie
Wszystkie bestsellery
Znakowanie mięsa i przetworów mięsnych (z CD) Przewodnik po podstawowych przepisach prawa żywnościowego
  • Znakowanie mięsa i przetworów mięsnych (z CD) Przewodnik po podstawowych przepisach prawa żywnościowego

Znakowanie mięsa i przetworów mięsnych (z CD) Przewodnik po podstawowych przepisach prawa żywnościowego

12649-1
  • Autor: Płóciennik-Ociepka Angelika, Wardenga Lena
  • Wydanie: 1
  • Rok wyd: 2007
  • Ilość stron: 240
  • Format: 14,5 x 20,5 cm
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 978-83-925162-1-7
  • 19,95 zł
    Brutto
    Ilość

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady zwrotu

    Opis
    "Z ogromną radością przyjęliśmy informacje nt. planów Magazynu Przemysłu Mięsnego stworzenia poradnika dotyczącego znakowania produktów pochodzenia zwierzęcego. Od lat współpracujemy z Głównym Inspektoratem Weterynarii w ramach kontroli w zakładach mięsnych i ciągle, pomimo upływu lat funkcjonowania konkretnych przepisów, natykamy się na problem dotyczący właściwego znakowania mięsa. Wiemy też, że znakowanie jest wyjątkowo istotne z punktu widzenia produkcji żywności. Dostrzegamy też potrzebę przypominania przedsiębiorcom tych ważnych przepisów oraz uświadamiania ich na bieżąco o wprowadzanych zmianach - jest to niezbędne by nie stracili kontrahentów, by mogli pracować i rozwijać się. Wielką sztuką jest wykonanie świetnego produktu czy zaoferowanie doskonałego mięsa swoim klientom - niestety bez stosownego znakowania szuka ta traci na wartości. Wszelkie wpadki komentowane są na niekorzyść całego sektora a przede wszystkim szkodzą przedsiębiorcy, który traci w oczach partnerów i konsumentów. Wierzymy, że dostępność przepisów oraz ich interpretacji w podręcznych materiałach stanowi klucz do wspierania przedsiębiorców w ich dążeniach. Dlatego cieszymy się, że możemy wspierać MPM w tworzeniu poradnika oraz polecać go jego czytelnikom - przede wszystkim producentom, ale też odbiorcom mięsa, którzy dzięki temu zyskają ważną w tej branży wiedzę. Jesteśmy pewni, że tematyka poradnika zainteresuje wszystkich przedsiębiorców z sektora mięsnego, że znajdą oni w nim to, co dla nich jest najważniejsze oraz, że będą po niego sięgać możliwie najczęściej by swobodnie poruszać się po przepisach znakowania produktów pochodzenia zwierzęcego."

    Spis treści:

    Wprowadzenie

    1. Pakiet higieniczny
    2. Produkty pochodzenia zwierzęcego
    3. Podstawowe zagadnienia z zakresu wymagań zdrowotnych i znakowania żywności
    4. Towary paczkowane i odpady opakowaniowe
    5. Organy kontrolne

    Słownik pojęć prawa żywnościowego

    Wykaz wykorzystanych aktów prawnych

    Szczegóły produktu
    Elamed
    12649-1
    16 innych produktów w tej samej kategorii:

    Indeks: 18693-1

    Wydawnictwo: Elsevier Urban & Partner

    Opiniodawstwo sądowo-lekarskie

    Autor: Wilmowska-Pietruszyńska A., Bilski D., Kordel K., Wydanie: 1 Rok wyd: 2013 Ilość stron: 198 Format: 17,0 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-8376-09-834-0

    Cena 56,96 zł Cena podstawowa 64,00 zł
    Więcej
    W magazynie

    Indeks: 16940-1

    Wydawnictwo: PZWL

    Etyka lekarska

    Autor: Brzeziński Tadeusz Wydanie: 2 Rok wyd: 2012 Ilość stron: 412 Format: 17,5 x 24,5 cm Oprawa: twarda ISBN: 978-83-200-4558-1

    Cena 95,92 zł Cena podstawowa 109,00 zł
    Więcej
    Obecnie brak na stanie

    Śledź nas na Facebooku