• anty

Wszystkie bestsellery
Alergie pokarmowe Przyczyny, rozpoznawanie, prawidłowe odżywianie
  • Alergie pokarmowe Przyczyny, rozpoznawanie, prawidłowe odżywianie

Alergie pokarmowe Przyczyny, rozpoznawanie, prawidłowe odżywianie

6860-1
  • Autor: Schwarz Gaby, Carlsson Sonja
  • Wydanie: 1
  • Rok wyd: 2003
  • Ilość stron: 164
  • Format: 14,5 x 20,5 cm
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 83-200-2799-3
  • 24,15 zł
    20,00 zł
    Brutto
    Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 24,15 zł
    Ilość
    Obecnie brak na stanie

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady zwrotu

    Opis

    OSTATNI EGZEMPLARZ - POSIADA LEKKO ZAGIĘTE ROGI

    W książce znajdują się odpowiedzi na wszystkie istotne pytania dotyczące alergii. W praktycznej części zamieszczono wiele przepisów na smaczne potrawy, opracowanych na potrzeby pacjentów z najróżniejszymi alergiami pokarmowymi. Przy wyborze uwzględniającym codzienne potrzeby alergików kierowano się wymaganiami stawianymi przez siedem najczęściej występujących alergii pokarmowych. Każdy przepis zawiera informacje o zawartości potencjalnych alergenów oraz wskazówki na temat dalszych możliwych nietolerancji. Dodatkową informacją i pomocą służy obszerny słowniczek.

    Spis treści:

    1. Co to jest alergia?
    2. Co to jest alergia pokarmowa?
    3. Alergeny zawarte w produktach spożywczych i ich występowanie
    4. Zapobieganie i leczenie
    5. Neurodermitis - przypadek szczególny
    6. Przepisy
    Szczegóły produktu
    PZWL
    6860-1
    16 innych produktów w tej samej kategorii:

    Indeks: 8993-1

    Wydawnictwo: PZWL

    Dna moczanowa

    Autor: Pachocka Lucyna, Jarosz Mirosław Wydanie: 1 Rok wyd: 2012 Ilość stron: 124 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-4507-9 Seria: Instytut Żywności i Żywienia zaleca

    Cena 34,32 zł Cena podstawowa 39,00 zł
    Więcej
    Obecnie brak na stanie

    Śledź nas na Facebooku