• Banner

  • NFZ

Wszystkie bestsellery
Żywienie człowieka
Podstawy nauki o żywieniu
  • Żywienie człowieka
Podstawy nauki o żywieniu

Żywienie człowiekaPodstawy nauki o żywieniu

5833-3
Autor: (red.) Gawęcki Jan, Hryniewiecki Lech
Wydanie: 1
Rok wyd: 1998
Ilość stron: 514
Format: 17,0 x 24,0 cm
Oprawa: twarda
ISBN: 83-01-12669-8
Książka antykwaryczna
45,00 zł
Brutto
Ilość
Obecnie brak na stanie

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu

Książki używane mogą nie zawierać dodatków online, płyt, obwolut, być wycofane z bibliotek, z pieczątkami i oznaczeniami. Reklamacje z tego powodu nie będą rozpatrywane.

Szczegóły produktu
5833-3
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: 1608-1

Wydawnictwo: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu (dawniej Akade

Zmysły a jakość żywności i żywienia

Autor: (red.) Gawęcki Jan, Baryłko-Pikielna Nina Wydanie: 1 Rok wyd: 2015 Ilość stron: 192 Format: 17,0 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7160-773-8

Cena 39,00 zł
Więcej
Obecnie brak na stanie

Indeks: 19365-1

Wydawnictwo: Elsevier Urban & Partner

Dietetyka kliniczna

Autor: Width M., Reinhard T., (red. pol.) Chojnacki J., K Wydanie: 1 Rok wyd: 2014 Ilość stron: 370 Format: 12,5 x 18,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7609-918-7

Cena 82,00 zł Cena podstawowa 90,00 zł
Więcej
Obecnie brak na stanie

Indeks: 3790-1

Wydawnictwo: Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu Wydawnict

Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności

Autor: Szłyk E., Cichosz M., Fiipiak-Szok A., Jastrzębska Wydanie: 1 Rok wyd: 2013 Ilość stron: 182 Format: 16,0 x 23,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-231-2940-0

Cena 24,00 zł
Więcej
Obecnie brak na stanie

Śledź nas na Facebooku