• Banner

  • NFZ

Wszystkie bestsellery
Dobry cukier
  • Dobry cukier

Dobry cukier

5767-1
  • Autor: Melcombe Lynne
  • Rok wyd: 2014
  • Ilość stron: 64
  • Format: 16,0 x 21,5 cm
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 978-83-62103-64-5
  • 25,00 zł
    Brutto
    Ilość
    Obecnie brak na stanie

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady zwrotu

    Opis

    Ludzki organizm potrzebuje węglowodanów we krwi w ilości równej zaledwie dwóm łyżeczkom cukru. Ta potrzeba może zostać zaspokojona poprzez strawienie węglowodanów złożonych, niekoniecznie nawet zawartych w owocach, lecz również w innych produktach spożywczych. Nie należy lekceważyć problemów zdrowotnych powodowanych przez cukier rafinowany: obciąża on metabolizm, zaburza procesy trawienne i sieje spustoszenie w mózgu. Uznaje się go za przyczynę wielu dolegliwości, począwszy od próchnicy, otyłości i cukrzycy po zapalenie stawów i nowotwory. Słodycz z pewnością stanowi przyjemną część życia, rzecz w tym, by nie przerodziła się w gorycz. Dlatego warto wiedzieć, który cukier jest dobry, unikać niebezpiecznych dla zdrowia sztucznych słodzików i sięgać po naturalne słodkości.

    Szczegóły produktu
    5767-1
    16 innych produktów w tej samej kategorii:

    Indeks: 20808-1

    Wydawnictwo: Medical Education

    Dieta po udarze mózgu Poradnik

    Autor: Aleksandra Cichocka Wydanie: 1 Rok wyd: 2023 Ilość stron: 26 Format: 17,0 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-67696-03-6 Seria: Udar-Wracamy do zdrowia

    Cena 15,00 zł
    Więcej
    W magazynie

    Indeks: 4410-1

    Wydawnictwo: Esteri

    Dieta w chorobach tarczycy

    Autor: Serena Missori, Alessandro Gelli Wydanie: 1 Rok wyd: 2019 Ilość stron: 432 Format: 14,0 x 21,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-66310-58-2

    Cena 70,00 zł
    Więcej
    Obecnie brak na stanie

    Śledź nas na Facebooku