• anty

Indeks: 19845-1

Wydawnictwo: Gdańskie Wydawnictwo Psychologiczne

Borderline życie na krawędzi

Autor: Daniel J.Fox Wydanie: 1 Rok wyd: 2021 Ilość stron: 262 Format: 19,0 x 24,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7489-902-4

Cena 59,90 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 17339-1

Wydawnictwo: Gdańskie Wydawnictwo Psychologiczne

Psychologia rozwoju człowieka

Autor: Brzezińska Anna, Appelt Karolina, Ziółkowska BeataWydanie: 1- dodrukRok wyd: 2019Ilość stron: 384Format: 16,5 x 23,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-7489-814-0

Cena 89,90 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 20568-1

Wydawnictwo: Gdańskie Wydawnictwo Psychologiczne

Samookaleczenia nastolatków

Autor: Sheri Van DijkWydanie: 1Rok wyd: 2022Ilość stron: 182Format: 15,5 x 23,5 cmOprawa: miekka ze skrzydełkamiISBN: 978-83-7489-984-0

Cena 59,90 zł
Więcej
W magazynie
Wszystkie bestsellery
Nowa Jadłonomia Roślinne przepisy z całego świata
  • Nowa Jadłonomia Roślinne przepisy z całego świata

Nowa Jadłonomia Roślinne przepisy z całego świata

4034-1
  • Autor: Dymek Marta
  • Wydanie: 1
  • Rok wyd: 2018
  • Ilość stron: 272
  • Format: 16,5 x 21,0 cm
  • Oprawa: twarda
  • ISBN: 978-83-65973-86-3
  • 69,90 zł
    Brutto
    Ilość
    Obecnie brak na stanie

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady zwrotu

    Opis
    Nowe, poręczne wydanie superbestsellera!
    Zjeździła Wietnam i Tajlandię, zmarzła w Korei, pojechała ucierać pasty curry do Indii, przejechała całe Bałkany, zgrzała się na targowiskach w Maroko i rozpływała się nad świeżym awokado w Kalifornii. Odwiedziła ponad pięćdziesiąt krajów, a kulturę każdego z nich poznawała od kuchni.
    Dla Marty Dymek najważniejsze były regionalne przyprawy, tradycyjne śniadania, rytualne obiady, narodowe dania, ulubione słodkości oraz to, jak wyglądają stragany i targowiska. W każdej podróży spisywała przepisy, notowała najciekawsze połączenia oraz spotykała się z tamtejszymi kucharzami, kucharkami i domowymi gospodyniami.
    Kuchnia roślinna nie pochodzi z konkretnego kraju ani kontynentu. Od wieków roślinne potrawy można spotkać na każdej szerokości geograficznej, bez względu na temperaturę, klimat i wysokość nad poziomem morza. Wegańskie jest zarówno meksykańskie guacamole, swojski barszcz z uszkami, afrykański gulasz z jarmużu, jak i buraczane curry z cynamonem. Jeśli tylko wie się, gdzie patrzeć, w każdym kraju z łatwością można spotkać mnóstwo roślinnych przepisów, które otwierają oczy na niespotykane dotąd połączenia i pozwalają na nowo odkryć dobrze znane warzywa. Uwierzcie, że zjedzenie bulwy selera po chińsku zmienia kulinarną wyobraźnię raz na zawsze.
    Marta Dymek to blogerka, autorka kulinarnego bloga Jadłonomia (Kulinarny Blog Roku 2013) i książki pod tym samym tytułem, która doczekała się kilku dodruków. Od sześciu lat prowadzi swoją stronę, na której dzieli się wegańskimi przepisami oraz wskazówkami na temat roślinnego gotowania. Współpracowała z nowojorskim kwartalnikiem kulinarnym „Chickpea Magazine”. Jej teksty publikowano też w „Magazynie Smak”, „Kukbuku” i „Gazecie Wyborczej”, a także w jej autorskiej rubryce w „Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy”. Na kanale Kuchnia+ prowadzi swój autorski program Zielona rewolucja Marty Dymek.
    Szczegóły produktu
    Marginesy
    4034-1
    16 innych produktów w tej samej kategorii:

    Indeks: 10908-1

    Wydawnictwo: Esteri

    Wegańska dieta keto

    Autor: Dahlke Ruediger Wydanie: 1 Rok wyd: 2023 Ilość stron: 160 Format: 17,0 x 23,0 cm Oprawa: miękka ze skrzydełkami ISBN: 978-83-67447-61-4

    Cena 52,51 zł Cena podstawowa 59,00 zł
    Więcej
    W magazynie

    Indeks: 16784-1

    Wydawnictwo: Rebis Dom Wydawniczy

    Dieta Kliniki Mayo

    Autor: Praca zbiorowaWydanie: 1Rok wyd: 2011Ilość stron: 256Format: 19,0 x 24,0 cmOprawa: twardaISBN: 978-83-7510-544-5

    Cena 49,90 zł
    Więcej
    W magazynie

    Śledź nas na Facebooku