• Banner

  • NFZ

Indeks: 13933-1

Wydawnictwo: Górnicki Wydawnictwo Medyczne

ABC elektrokardiografii klinicznej

Autor: (red.) Morris F., Brady W. J., Camm J., (red. pol. Wydanie: 1 Rok wyd: 2009 Ilość stron: 102 Format: 21,0 x 29,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-61257-80-6

Cena 89,00 zł
Więcej
Obecnie brak na stanie

Indeks: 5369-1

Wydawnictwo: Via Medica

Ciśnienie tętnicze a udar mózgu

Autor: Chalmers J., Macmahon S., Anderson C., Neal B., Ro Wydanie: 2 Rok wyd: 2001 Ilość stron: 80 Format: 14,5 x 21,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 8372581509 Seria: Poradnik Klinicysty

Cena 15,00 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 19483-1

Wydawnictwo: Alfa-medica press

EKG jasno i zrozumiale

Autor: Houghton Andrew R., Gray David Wydanie: 4 Rok wyd: 2014 Ilość stron: 312 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7522-125-1

Cena 44,00 zł
Więcej
W magazynie
Wszystkie bestsellery
Zmień chemię na jedzenie
  • Zmień chemię na jedzenie

Zmień chemię na jedzenie

13562-1
  • Autor: Bator Julita
  • Wydanie: 1
  • Rok wyd: 2013
  • Ilość stron: 286
  • Format: 14,0 x 20,5 cm
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 978-83-240-2045-4
  • 32,90 zł
    Brutto
    Ilość
    Obecnie brak na stanie

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady zwrotu

    Opis
    Pierwsza książka o tym, jak jeść bez chemii i nie zbankrutować. Książka, która nie zawiera chemii ani polepszaczy smaku! Co to znaczy zdrowo się odżywiać? Zacznij od unikania chemicznych dodatków. Nie tylko nie są potrzebne, one szkodzą! Jednego czekoladowego batona można przegryźć bez obaw, ale rozmaite barwniki, słodziki, wzmacniacze smaku i aromaty zjedzone także w płatkach śniadaniowych, w domowej(!) zupie czy lodach sumują się. I rujnują twoje zdrowie. Są przyczyną alergii, niestrawności, złego samopoczucia, a być może także zespołu ADHD. Niewiele przeprowadzono rzetelnych badań dotyczących sztucznych dodatków do żywności. Julita Bator weryfikuje dane od producentów. Jej książka może być dla nas przewodnikiem po kuchni, która pachnie tak, jak jedzenie pamiętane z naszego dzieciństwa. W dwudziestu rozdziałach udziela porad, jak unikać szkodliwej żywności, ale także jakie naczynia stosować w kuchni, jak przemycać wartościowe produkty w potrawach. Podaje 81 przepisów, które przywracają polskiej kuchni dawną, utraconą przed laty świetność.

    Spis treści:
    1. Przypadki strapionej matki
    2. Żywność - instrukcja obługi
    3. Brzydkie wyrazy
    4. Czym skorupka za młodu nasiąknie
    5. Jak jem kaszę, nie grymaszę!
    6. Jak pachnie brokuł?
    7. Ile mięsa jest w mięsie?
    8. Zdrów jak ryba?
    9. Tłuszcze
    10. Sól
    11. Bakalie
    12. Instant karma, czyli produkty błyskawiczne
    13. Soki i napoje
    14. Słońce w słoiku, czyli o przetworach
    15. Czy woda zdrowia doda?
    16. Leki nie z Bożej apteki
    17. Żywieniowy recykling
    18. Zwierzę też człowiek
    19. Plastik nie jest fantastic
    20. Rady ogólne
    Szczegóły produktu
    Znak
    13562-1
    16 innych produktów w tej samej kategorii:

    Indeks: 1494-1

    Wydawnictwo: Galaktyka

    Plan Campbella

    Autor: Campbell Thomas Wydanie: 1 Rok wyd: 2015 Ilość stron: 310 Format: 16,0 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7579-445-8

    Cena 44,90 zł
    Więcej
    Obecnie brak na stanie

    Indeks: 7382-1

    Wydawnictwo: PZWL

    Gazy jelitowe

    Autor: Jarosz Mirosław, Dzieniszewski Jan Wydanie: 1 Rok wyd: 2008 Ilość stron: 116 Format: 14,4 x 20,4 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-3775-3 Seria: Instytut Żywności i Żywienia zaleca

    Cena 43,12 zł Cena podstawowa 49,00 zł
    Więcej
    Obecnie brak na stanie

    Indeks: 11256-1

    Wydawnictwo: RM

    Tabele cholesterolu

    Autor: Muller Sven-David Wydanie: 2 Rok wyd: 2011 Ilość stron: 104 Format: 10,5 x 19,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7243-914-7

    Cena 19,90 zł
    Więcej
    Obecnie brak na stanie

    Śledź nas na Facebooku