Ta znakomita książka dostarcza wiele przepisów, porad zdrowotnych,
wskazówek od lekarzy i ekspertów. Daje nową perspektywę, którą możesz łatwo
wprowadzić w życie, aby wspomóc zapobieganie i leczenie nowotworów, a także
radzić sobie z nieprzyjemnymi skutkami ubocznymi leczenia. Autorka opisuje
najnowsze odkrycia naukowe dotyczące roli określonych składników odżywczych,
pozwalających na stworzenie w organizmie nieprzyjaznego środowiska dla rozwoju
raka. Jest to niezwykle istotna książka ze względu na to, jak kiepskiej jakości
jest większość żywności, którymi wielu ludzi żywi się na co dzień. To nowy lek
na miarę XXI wieku. Pokonaj raka bezpiecznie, skutecznie i zdrowo.
Autor: Jarosz Mirosław Wydanie: 1 Rok wyd: 2008 Ilość stron: 70 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-3574-2 Seria: Instytut Żywności i Żywienia zaleca
Autor: Gilligan David, Rintoul Robert Wydanie: 1 Rok wyd: 2010 Ilość stron: 192 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-3950-4 Seria: Pokonać raka
Autor: Praca zbiorowa Wydanie: 1 Rok wyd: 2012 Ilość stron: 32 Format: 15,0 x 21,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7774-224-2 Seria: Porady lekarza rodzinnego
Autor: Rzepecki P., Skrzyński W., Olszewska-Szopa M. Wydanie: 1 Rok wyd: 2013 Ilość stron: 124 Format: 17,5 x 25,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 83-62510-71-9
Autor: Simonton O. Carl, Henson Reid, Hampton Brenda Wydanie: 4 Rok wyd: 2013 Ilość stron: 214 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7229-328-2