• anty

Indeks: 1519-1

Wydawnictwo: Edra Urban & Partner

Ortopedia i reumatologia

Autor: Elias-Jones, Perry, (red. pol.) Gaździk T. Wydanie: 3 Rok wyd: 2015 Ilość stron: 250 Format: 18,0 x 25,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-65373-00-7 Seria: Crash Course

Cena 52,51 zł Cena podstawowa 59,00 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 8330-1

Wydawnictwo: Górnicki Wydawnictwo Medyczne

Praktyczna okulistyka dziecięca

Autor: Gotz-Więckowska Anna, Pawlak MartaWydanie: 1Rok wyd: 2020Ilość stron: 202Format: 23,5 x 32,0 cmOprawa: twardaISBN: 978-83-61257-55-4

Cena 215,00 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 20273-1

Wydawnictwo: Media-Press

Pediatria w praktyce lekarza POZ

Autor: Dobrzańska Anna, Obrycki Łukasz, Socha PiotrWydanie: 1 - poprawioneRok wyd: 2023Ilość stron: 708Format: 16,0 x 23,0 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-89809-47-6

Cena 199,00 zł
Więcej
W magazynie
Wszystkie bestsellery

Bez marnowania Kuchnia zero waste

20735-1
Autor: Lesz Anna
Wydanie: 2
Rok wyd: 2020
Ilość stron: 280
Format: 16,0 x 23,0 cm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-8151-622-8
49,99 zł
Brutto
Ilość

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu

Opis

Gospodarność i niemarnowanie jedzenia to tradycyjne wartości, które są też istotnymi elementami światowego ruchu zero waste. U jego podstaw leżą wrażliwość ekologiczna (ochrona zasobów Ziemi) oraz społeczna (moralny obowiązek dzielenia się żywnością z tymi, którym jej brakuje). Ta książka to zero waste w praktyce kuchni domowej.

Autorka uczy świadomego planowania zakupów spożywczych, poprawnego przechowywania produktów, oszczędnego wytwarzania potraw i komponowania posiłków z zachowaniem prozdrowotnych składników, przemyślanego przechowywania i wykorzystywania niezjedzonych potraw. Proponuje też blisko 100 przepisów spełniających główne zasady idei zero waste. Wszystkie receptury – przejrzyste i opatrzone praktycznymi wskazówkami – zachęcają nawet mniej zaawansowanych do kreatywnej aktywności kulinarnej.

Anna Lesz – filolog, mama dwóch wspaniałych urwisów, żona. Autorka bloga kulinarnego www.Zjem-Cie.pl. Oscyluje między kuchnią klasyczną oraz jej odpowiednikami wege i fit. Jej pasją jest fotografia kulinarna oraz gotowanie bezresztkowe. Niczego nie marnuje. Z mięsa po rosole zrobi pierogi, z żółtka budyń, a z zalewy po ciecierzycy wegański mus czekoladowy.

Szczegóły produktu
RM
20735-1
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: 7955-1

Wydawnictwo: PZWL

Dieta Seniora

Autor: Ewa Jarosz Wydanie: 1 Rok wyd: 2019 Ilość stron: 250 Format: 16,5 x 20,5cm Oprawa: miękka ISBN: 9788320057638

Cena 73,92 zł Cena podstawowa 84,00 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 5348-3

Wydawnictwo: PZWL

Celiakia

Autor: Jarosz M., Dzieniszewski J. Wydanie: 1 Rok wyd: 2018 Ilość stron: 105 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-4496-6

Cena 24,00 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 8627-1

Wydawnictwo: Feeria

Dieta w insulinooporności

Autor: Makarowska Magdalena, Musiałowska Dominika Wydanie: 1 Rok wyd: 2019 Ilość stron: 362 Format: 16,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7229-715-0

Cena 39,90 zł
Więcej
Obecnie brak na stanie

Indeks: 10908-1

Wydawnictwo: Esteri

Wegańska dieta keto

Autor: Dahlke Ruediger Wydanie: 1 Rok wyd: 2023 Ilość stron: 160 Format: 17,0 x 23,0 cm Oprawa: miękka ze skrzydełkami ISBN: 978-83-67447-61-4

Cena 52,51 zł Cena podstawowa 59,00 zł
Więcej
W magazynie

Śledź nas na Facebooku