• anty

Indeks: 1676-1

Wydawnictwo: Medical Education (dawniej eMKa Media Group)

Psychiatria pod krawatem

Autor: (red.) Dudek Dominika, Rymaszewska Joanna Wydanie: 1 Rok wyd: 2016 Ilość stron: 340 Format: 19,0 x 23,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-65191-17-5

Cena 99,00 zł Cena podstawowa 120,00 zł
Więcej
W magazynie
Wszystkie bestsellery
Ocena żywności i żywienia
  • Ocena żywności i żywienia

Ocena żywności i żywienia

14693-1
  • Autor: (red.) Zin Marek
  • Wydanie: 1
  • Rok wyd: 2009
  • Ilość stron: 344
  • Format: 16,0 x 23,0 cm
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 978-83-7338-490-3
  • 35,00 zł
    Brutto
    Ilość
    Obecnie brak na stanie

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady zwrotu

    Opis

    Podręcznik jest przeznaczony dla słuchaczy wydziałów technologii żywności i żywienia człowieka, towaroznawstwa oraz dla tych kierunków nauczania, w programie których postanowiono zapoznać studentów z oceną jakości żywności. Nauka ta obejmuje nie tylko wiadomości z zakresu towaroznawstwa surowców i produktów spożywczych, ale również wzajemnych interakcji składników odżywczych (lipidów, węglowodanów, białek, witamin, składników mineralnych) podczas pozyskiwania, przechowywania i przetwarzania.

    Publikacja uzupełnia również wiedzę o właściwościach fizycznych oraz podstawowym składzie artykułów żywnościowych i ich przemianie podczas różnych procesów technologicznych.



    Spis treści:

    Przedmowa

     

    I. CZĘŚĆ PIERWSZA

    1. Zboża i produkty zbożowe
    2. Herbata
    3. Kawa
    4. Cukier i wyroby cukiernicze
    5. Miód
    6. Napoje alkoholowe
    7. Mleko i przetwory mleczne
    8. Jaja i przetwory
    9. Mięso i przetwory mięsne
    10. Tłuszcze jadalne
    11. Ryby i konserwy rybne

     

    II. CZĘŚĆ DRUGA

    1. Ocena żywienia
    Szczegóły produktu
    14693-1
    16 innych produktów w tej samej kategorii:

    Śledź nas na Facebooku