• Banner

  • NFZ

Indeks: 18310-1

Wydawnictwo: Elsevier Urban & Partner

Zespoły padaczkowe (z 2DVD)

Autor: Werz M. A., Pita I. L., (red. pol.) Jędrzejczak J.Wydanie: 1Rok wyd: 2012Ilość stron: 212Format: 22,0 x 28,5 cmOprawa: twardaISBN: 978-83-7609-759-6

Cena 99,00 zł
Więcej
Obecnie brak na stanie
Wszystkie bestsellery
Dietetyka Wybrane
  • Dietetyka Wybrane

Dietetyka Wybrane

1202-1
  • Autor: Bilek M., Pasternakiewicz A., Typek J.
  • Wydanie: 1
  • Rok wyd: 2014
  • Ilość stron: 160
  • Format: 16,0 x 23,5 cm
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 978-83-7996-057-6
  • 19,00 zł
    Brutto
    Ilość
    Obecnie brak na stanie

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady zwrotu

    Opis

    "Podręcznik stanowi pomoc dydaktyczną w realizacji przedmiotu dietetyka. Poza klasycznymi dla tego typu publikacji rozdziałami na temat diet klasycznych i alternatywnych oraz żywienia w najczęściej spotykanych chorobach książka zawiera informacje dotyczące biodostępności składników odżywczych (...) przedstawia kulturowe i religijne uwarunkowania odżywiania i stara się przekazać, jak ważne było od wieków modyfikowanie naszego codziennego jadłospisu w kierunku rozwiązań prozdrowotnych (...).

    Opracowanie zawiera również rozdział omawiający temat z pogranicza nauk o żywności i nauk o zdrowiu - interakcji leków z żywnością, będący jednym z najczęściej dyskutowanych problemów współczesnej farmacji."

    Ze Wstępu

     

    Spis treści:

     

    1. Żywność i jej wartość odżywcza
    2. Kulturowe i religijne uwarunkowania odżywiania się
    3. Wybrane diety klasyczne i alternatywne
    4. Żywienie człowieka w wybranych stanach chorobowych
    5. Interakcje leków z pożywieniem
    Szczegóły produktu
    1202-1
    16 innych produktów w tej samej kategorii:

    Indeks: 8380-1

    Wydawnictwo: PZWL

    Fizjologia żywienia

    Autor: (red.) Krauss Hanna Wydanie: 1 Rok wyd: 2020 Ilość stron: 410 Format: 16,5 x 23,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-5852-9

    Cena 122,32 zł Cena podstawowa 139,00 zł
    Więcej
    Obecnie brak na stanie

    Indeks: 3790-1

    Wydawnictwo: Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu Wydawnict

    Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności

    Autor: Szłyk E., Cichosz M., Fiipiak-Szok A., Jastrzębska Wydanie: 1 Rok wyd: 2013 Ilość stron: 182 Format: 16,0 x 23,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-231-2940-0

    Cena 24,00 zł
    Więcej
    Obecnie brak na stanie

    Śledź nas na Facebooku