• Banner

  • NFZ

Indeks: 13933-1

Wydawnictwo: Górnicki Wydawnictwo Medyczne

ABC elektrokardiografii klinicznej

Autor: (red.) Morris F., Brady W. J., Camm J., (red. pol. Wydanie: 1 Rok wyd: 2009 Ilość stron: 102 Format: 21,0 x 29,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-61257-80-6

Cena 89,00 zł
Więcej
Obecnie brak na stanie

Indeks: 5369-1

Wydawnictwo: Via Medica

Ciśnienie tętnicze a udar mózgu

Autor: Chalmers J., Macmahon S., Anderson C., Neal B., Ro Wydanie: 2 Rok wyd: 2001 Ilość stron: 80 Format: 14,5 x 21,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 8372581509 Seria: Poradnik Klinicysty

Cena 15,00 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 19483-1

Wydawnictwo: Alfa-medica press

EKG jasno i zrozumiale

Autor: Houghton Andrew R., Gray David Wydanie: 4 Rok wyd: 2014 Ilość stron: 312 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7522-125-1

Cena 44,00 zł
Więcej
W magazynie
Wszystkie bestsellery
Dietetyka Wybrane
  • Dietetyka Wybrane

Dietetyka Wybrane

1202-1
  • Autor: Bilek M., Pasternakiewicz A., Typek J.
  • Wydanie: 1
  • Rok wyd: 2014
  • Ilość stron: 160
  • Format: 16,0 x 23,5 cm
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 978-83-7996-057-6
  • 19,00 zł
    Brutto
    Ilość
    Obecnie brak na stanie

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady zwrotu

    Opis

    "Podręcznik stanowi pomoc dydaktyczną w realizacji przedmiotu dietetyka. Poza klasycznymi dla tego typu publikacji rozdziałami na temat diet klasycznych i alternatywnych oraz żywienia w najczęściej spotykanych chorobach książka zawiera informacje dotyczące biodostępności składników odżywczych (...) przedstawia kulturowe i religijne uwarunkowania odżywiania i stara się przekazać, jak ważne było od wieków modyfikowanie naszego codziennego jadłospisu w kierunku rozwiązań prozdrowotnych (...).

    Opracowanie zawiera również rozdział omawiający temat z pogranicza nauk o żywności i nauk o zdrowiu - interakcji leków z żywnością, będący jednym z najczęściej dyskutowanych problemów współczesnej farmacji."

    Ze Wstępu

     

    Spis treści:

     

    1. Żywność i jej wartość odżywcza
    2. Kulturowe i religijne uwarunkowania odżywiania się
    3. Wybrane diety klasyczne i alternatywne
    4. Żywienie człowieka w wybranych stanach chorobowych
    5. Interakcje leków z pożywieniem
    Szczegóły produktu
    1202-1
    16 innych produktów w tej samej kategorii:

    Indeks: 6576-3

    Wydawnictwo: Uniwersytet Medyczny we Wrocławiu (Akademia Medycz

    Dietetyka kliniczna

    Autor: Elżbieta Poniewierka Wydanie: 1 Rok wyd: 2016 Ilość stron: 172 Format: 17,0 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7055-559-7

    Cena 45,00 zł
    Więcej
    W magazynie

    Indeks: 20898-1

    Wydawnictwo: Publicat

    Suplementy od A do Z

    Autor: Łyszczek MagdalenaWydanie: 1Rok wyd: 2022Ilość stron: 302Format: 14,5 x 20,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-271-2626-9

    Cena 42,90 zł
    Więcej
    W magazynie

    Indeks: 1608-1

    Wydawnictwo: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu (dawniej Akade

    Zmysły a jakość żywności i żywienia

    Autor: (red.) Gawęcki Jan, Baryłko-Pikielna Nina Wydanie: 1 Rok wyd: 2015 Ilość stron: 192 Format: 17,0 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7160-773-8

    Cena 39,00 zł
    Więcej
    Obecnie brak na stanie

    Śledź nas na Facebooku