• anty

Indeks: 11701-1

Wydawnictwo: MediPage

Atlas urodynamiki

Autor: Blaivas Jerry, Chancellor Michael, Weiss Jeffrey, Wydanie: 1 Rok wyd: 2008 Ilość stron: 240 Format: 22,5 x 28,5 cm Oprawa: twarda ISBN: 978-83-89769-87-9

Cena 99,99 zł Cena podstawowa 120,00 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 16470-1

Wydawnictwo: MED-MEDIA

Kryteria EKG

Autor: O'Keefe James H., Hammill Stephen C., Freed Mark S Wydanie: 1 Rok wyd: 2011 Ilość stron: 170 Format: 12,5 x 18,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-62875-00-9

Cena 25,00 zł Cena podstawowa 43,00 zł
Więcej
W magazynie
Wszystkie bestsellery
Chemia zywnoœci t.2
Biologiczne w³aœciwoœci sk³adników ¿ywnoœci
  • Chemia zywnoœci t.2
Biologiczne w³aœciwoœci sk³adników ¿ywnoœci

Chemia zywności t.2 Biologiczne właściwości składników żywności

4077-1
  • Autor: Zdzis³aw E. Sikorski, Hanna Staroszczyk
  • Wydanie: 2
  • Rok wyd: 2017
  • Ilość stron: 344
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: miêkka
  • ISBN: 978-83-01-19626-4
  • 99,00 zł
    Brutto
    Ilość

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady zwrotu

    Opis
    Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w surowcach oraz produktach żywnościowych w czasie przechowywania i przetwarzania.
    Zajmuje się również wpływem składników, dodatków i zanieczyszczeń na bezpieczeństwo zdrowotne i pozostałe aspekty jakości żywności.
    W tomie 2 opisano:
    - witaminy;
    - rodniki, utleniacze i przeciwutleniacze;
    - nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;
    - alergeny oraz mutagenne i rakotwórcze składniki żywności;
    - toksyny surowców żywnościowych;
    - dodatki do żywności i suplementy diety;
    - analizę oraz zasady zapewniania bezpieczeństwa zdrowotnego żywności.

    Książka została opracowana przez specjalistów, mających doświadczenie w pracy dydaktycznej i współpracy z przemysłem. Jest przeznaczona dla studentów wydziałów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych i politechnikach, a także wydziałów farmaceutycznych i ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.
    Szczegóły produktu
    4077-1
    16 innych produktów w tej samej kategorii:

    Indeks: 2648-3

    Wydawnictwo: PWN Wydawnictwo Naukowe

    Chemia analityczna

    Autor: Kealey D., Haines P.J. Wydanie: 1 Rok wyd: 2006 Ilość stron: 384 Format: 16,5 x 23,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 83-01-14335-5 Seria: Krótkie wykłady

    Cena 34,00 zł
    Więcej
    W magazynie

    Indeks: 7078-3

    Wydawnictwo: PWN Wydawnictwo Naukowe

    Chemia

    Autor: Pauling L., Pauling P. Wydanie: 1 Rok wyd: 1983 Ilość stron: 678 Format: 17,0 x 24,5 cm Oprawa: twarda ISBN: 83-01-01849-6

    Cena 24,00 zł
    Więcej
    W magazynie

    Indeks: 11108-1

    Wydawnictwo: PWN Wydawnictwo Naukowe

    Chemia środowiska

    Autor: vanLoon Gary, Duffy Stephen Wydanie: 1 Rok wyd: 2007 Ilość stron: 614 Format: 17,5 x 24,5 cm Oprawa: twarda ISBN: 978-83-01-15324-3

    Cena 73,40 zł
    Więcej
    W magazynie

    Śledź nas na Facebooku