• Banner

  • NFZ

Wszystkie bestsellery
Tabele składu i wartości odżywczej żywności
  • Tabele składu i wartości odżywczej żywności

Tabele składu i wartości odżywczej żywności

2576-1
  • Autor: Kunachowicz Hanna, Przygoda Beata
  • Wydanie: 4
  • Rok wyd: 2020
  • Ilość stron: 1182
  • Format: 21,0 x 25,0 cm
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 978-83-200-6258-8
314,00 zł
282,60 zł
Brutto
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 314,00 zł
Ilość

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu

Opis

Wiedza na temat prawidłowego komponowania codziennej diety staje się coraz bardziej potrzebna, szczególnie w aspekcie zapobiegania chorobom powstającym w wyniku nieodpowiedniego sposobu żywienia.
Tabele składu i wartości odżywczej żywności pozwalają ocenić sposób żywienia, czyli wartość odżywczą diety. Dzięki nim można również porównywać wartość energetyczną i odżywczą diety z zalecanym dziennym spożyciem zamieszczonym w normach żywienia. 

Spis treści:

  1. Wstęp
  2. Introduction
  3. Tabele składu i wartości odżywczej produktów spożywczych
  4. Tabele składu i wartości odżywczej potraw
  5. Zawartość składników mineralnych w naturalnych wodach mineralnych, wodach źródlanych oraz wodach leczniczych.
  6. Piśmiennictwo
  7. Skorowidz polsko-angielski
  8. Skorowidz angielsko-polski
Szczegóły produktu
PZWL
2576-1
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Śledź nas na Facebooku