• Banner

  • NFZ

Indeks: 16213-1

Wydawnictwo: Elsevier Urban & Partner

Rehabilitacja w sporcie

Autor: Donatelli Robert, (red. pol.) Gnat Rafał Wydanie: 1 Rok wyd: 2011 Ilość stron: 370 Format: 21,0 x 27,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7609-250-8

Cena 115,00 zł Cena podstawowa 124,00 zł
Więcej
Obecnie brak na stanie
Wszystkie bestsellery

Każdy powinien to wiedzieć Nauka o żywieniu dla zachowania zdrowia przez całe życie

21740-1
  • Autor: Federica Amati

  • Wydanie: 1

  • Rok wyd: 2025

  • Ilość stron: 258

  • Format: 16,5 x 23,5 cm

  • Oprawa: miękka ze skrzydełkami

  • ISBN: 978-83-01-24333-3

79,00 zł
71,10 zł
Brutto
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 79,00 zł
Ilość

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu

Opis

To książka, która powinna się znaleźć w każdym domu! W świecie, w którym internet pęka w szwach od sprzecznych porad zdrowotnych, modnych diet i magicznych suplementów, dr Federica Amati oferuje coś, czego naprawdę nam dziś potrzeba: rzetelną, przystępną i praktyczną wiedzę opartą na badaniach naukowych. „Każdy powinien to wiedzieć. Nauka o żywieniu dla zachowania zdrowia przez całe życie” to wyjątkowy przewodnik po ludzkim zdrowiu i odżywianiu. To książka, która nie tylko tłumaczy, jak działa nasze ciało, lecz także pokazuje, w jaki sposób świadomie o nie dbać poprzez codzienne wybory żywieniowe. Czytając tę publikację: dowiesz się, dlaczego odpowiednie odżywianie odgrywa tak ważną rolę na poszczególnych etapach naszego życia – od poczęcia aż do później dorosłości, zdobędziesz wiedzę z zakresu konkretnych działań, które możesz wdrożyć, by wspomagać swoje zdrowie i samopoczucie, nauczysz się, jak odsiewać wartościowe informacje zdrowotne od fake newsów, poznasz fakty i mity na temat produktów wysokoprzetworzonych i superfoods, zrozumiesz, jak nasze wybory żywieniowe wpływają na długowieczność. Ta książka pomoże Ci zrozumieć, jak możesz wspierać swoje ciało i umysł na wybranych etapach życia. Bo nie ma jednej recepty dla wszystkich…

Szczegóły produktu
PZWL
21740-1
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: 3790-1

Wydawnictwo: Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu Wydawnict

Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności

Autor: Szłyk E., Cichosz M., Fiipiak-Szok A., Jastrzębska Wydanie: 1 Rok wyd: 2013 Ilość stron: 182 Format: 16,0 x 23,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-231-2940-0

Cena 24,00 zł
Więcej
Obecnie brak na stanie

Indeks: 0798-3

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka

Superdieta RX

Autor: Steven G. Pratt, Kathy Matthews Rok wyd: 2004 Ilość stron: 236 Format: 16,0 x 23,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 83-7337-873-1

Cena 19,00 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 5213-3

Wydawnictwo: PZWL

Jem zdrowo

Autor: Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Beata, Wydanie: 1 Rok wyd: 2015 Ilość stron: 277 Format: 20,5 x 14,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-4148-4

Cena 23,00 zł
Więcej
W magazynie

Śledź nas na Facebooku