• Banner

  • NFZ

Wszystkie bestsellery
Toksykologia żywności Przewodnik do ćwiczeń
  • Toksykologia żywności Przewodnik do ćwiczeń

Toksykologia żywności Przewodnik do ćwiczeń

9087-3
  • Autor: (red.) Brzozowska Anna
  • Wydanie: 3
  • Rok wyd: 2004
  • Ilość stron: 208
  • Format: 17,0 x 24,0 cm
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 83-7244-564-8
Książka antykwaryczna
39,00 zł
Brutto
Ilość

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu

Książki używane mogą nie zawierać dodatków online, płyt, obwolut, być wycofane z bibliotek, z pieczątkami i oznaczeniami. Reklamacje z tego powodu nie będą rozpatrywane.

Opis

Skrypt przeznaczony jest głównie dla studentów jako pomoc dydaktyczna do świczeń z przedmiotu toksykologia żywności. Pozycję podzielono na 4 części, które dotyczą zagadnień toksykologii ogólnej, substancji antyodżywczych w żywności, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń chemicznych. Każdy rozdział składa się z krótkiego wprowadzenia teoretycznego.



Spis treści:

  1. Zagadnienia ogólne
  2. Substancje antyodżywcze w żywności
  3. Substancje dodatkowe w żywności
  4. Zanieczyszczenia chemiczne żywności
Szczegóły produktu
SGGW
9087-3
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Śledź nas na Facebooku