• anty

Wszystkie bestsellery

Zdrowe potrawy obniżające cholesterol

14575-1
  • Autor: Green Daniel, Collins Catherine
  • Rok wyd: 2007
  • Ilość stron: 144
  • Format: 20,5 x 22,0 cm
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 978-83-245-1750-3


36,65 zł
Brutto
Ilość
Obecnie brak na stanie

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu

Opis

Najnowsze badania na temat cholesterolu i żywienia. Rady dotyczące właściwego odżywiania się, gotowania oraz racjonalnych zakupów.

To książka dla smakoszy, którzy uwielbiają dobre jedzenie, ale troszczą się także o swoje zdrowie i dbają o właściwy poziom cholesterolu. Znajdą w niej ponad 100 wspaniałych przepisów opracowanych przez wyjątkowy duet - mistrza kuchni Daniela Grena oraz dietetyczkę Catherine Collins. Dania, które przypadną do gustu całej rodzinie, zaspokoją apetyt i będą rozkoszą dla podniebienia, ale przede wszystkim obniżą poziom cholesterolu!

Książka pomaga dbać o zdrowie i jak najdłużej cieszyć się witalnością.



Spis treści:

Przedmowa

Wstęp

Transportery cholesterolu

Naczynia krwionośne

Zmniejszanie ryzyka

Dieta dobra dla serca

Wspomaganie właściwej diety

Dieta śródziemnomorska: sposób na życie

Przedmowa szefa kuchni

  1. Śniadania i drugie śniadania
  2. Zupy i sałatki
  3. Dodatki, przekąski i przystawki
  4. Dania główne
  5. Desery
  6. Podstawowe przepisy

Indeks

Przydatne adresy

Szczegóły produktu
14575-1
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Śledź nas na Facebooku