Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Najnowsze badania na temat cholesterolu i żywienia. Rady dotyczące właściwego odżywiania się, gotowania oraz racjonalnych zakupów.
To książka dla smakoszy, którzy uwielbiają dobre jedzenie, ale troszczą się także o swoje zdrowie i dbają o właściwy poziom cholesterolu. Znajdą w niej ponad 100 wspaniałych przepisów opracowanych przez wyjątkowy duet - mistrza kuchni Daniela Grena oraz dietetyczkę Catherine Collins. Dania, które przypadną do gustu całej rodzinie, zaspokoją apetyt i będą rozkoszą dla podniebienia, ale przede wszystkim obniżą poziom cholesterolu!
Książka pomaga dbać o zdrowie i jak najdłużej cieszyć się witalnością.
Spis treści:
Przedmowa
Wstęp
Transportery cholesterolu
Naczynia krwionośne
Zmniejszanie ryzyka
Dieta dobra dla serca
Wspomaganie właściwej diety
Dieta śródziemnomorska: sposób na życie
Przedmowa szefa kuchni
Indeks
Przydatne adresy
Indeks: 4159-1
Wydawnictwo: Galaktyka
Autor: Mizera Justyna, Mizera Krzysztof Wydanie: 1 Rok wyd: 2017 Ilość stron: 216 Format: 16,5 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7579-640-7
Indeks: 6707-1
Wydawnictwo: Medyk
Autor: Aleksandra Cichocka Wydanie: 1 Rok wyd: 2018 Ilość stron: 130 Format: 21,0 x 21,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-64045-69-1
Indeks: 19937-1
Wydawnictwo: Rebis Dom Wydawniczy
Autor: MollieTunitskyWydanie: 1Rok wyd: 2021Ilość stron: 188Format: 19,0 x 23,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-8188-229-3
Indeks: 10146-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Szustakowska-Chojnacka Maria Wydanie: 1 Rok wyd: 2015 Ilość stron: 492 Format: 17,0 x 24,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-4951-0
Indeks: 7817-1
Wydawnictwo: Astrum
Autor: Jakimowicz-Klein Barbara Wydanie: 1 Rok wyd: 2004 Ilość stron: 168 Format: 13,0 x 20,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 83-7277-158-8
Indeks: 14517-1
Wydawnictwo: WAM
Autor: Dąbrowska Beata Anna Wydanie: 1 Rok wyd: 2017 Ilość stron: 208 Format: 17,0 x 22,5 cm Oprawa: twarda ISBN: 978-83-277-1518-0
Indeks: 18799-1
Wydawnictwo: Dragon
Autor: Rusin Wiesława Wydanie: 1 Rok wyd: 2013 Ilość stron: 96 Format: 16,5 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-63559-83-0
Indeks: 20488-1
Wydawnictwo: Feeria
Autor: Naidoo UmaWydanie: 1Rok wyd: 2021Ilość stron: 456Format: 14,5 x 25,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-8225-047-3
Indeks: 1384-3
Wydawnictwo: Bauer-Weltbild Media
Autor: Lentz Christine, Koelle KatrinRok wyd: 2006Ilość stron: 208Format: 14,5 x 21,0 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-7404-374-8
Indeks: 6909-1
Wydawnictwo: Książka i Wiedza
Autor: Vorderman Carol Wydanie: 1 Rok wyd: 2001 Ilość stron: 152 Format: 22,0 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 83-05-13281-1
Indeks: 7350-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Jarosz Mirosław, Dzieniszewski Jan Wydanie: 1 Rok wyd: 2015 Ilość stron: 164 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-3889-7 Seria: Instytut Żywności i Żywienia zaleca
Indeks: 17480-1
Wydawnictwo: Mada
Autor: D'Adamo Peter J., O'Connor Kristin Rok wyd: 2013 Ilość stron: 216 Format: 14,5 x 21,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-89624-87-1
Indeks: 7203-1
Wydawnictwo: Pascal
Autor: Bożena Kropka Wydanie: 1 Rok wyd: 2017 Ilość stron: 304 Format: 17,0 x 25,0 cm Oprawa: twarda ISBN: 978-83-8103-125-7
Indeks: 12247-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Wieczorek-Chełmińska Zofia Wydanie: 1 Rok wyd: 2008 Ilość stron: 216 Format: 20,5 x 14,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-3745-6
Indeks: 8252-1
Wydawnictwo: Pandora
Autor: Kushner Robert F., Kushner Nancy Rok wyd: 2004 Ilość stron: 306 Format: 15,0 x 21,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 83-921608-0-0
Indeks: 8047-1
Wydawnictwo: Edipresse
Autor: Iwona Zasuwa Wydanie: 1 Rok wyd: 2018 Ilość stron: 320 Format: 23.4 x 15.2 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-8117-634-7