• Banner

  • NFZ

Indeks: 16221-1

Wydawnictwo: Górnicki Wydawnictwo Medyczne

Badanie w lampie szczelinowej

Autor: Ledford Janice K., Sanders Valerie, (red. pol.) Mi Wydanie: 1 Rok wyd: 2011 Ilość stron: 164 Format: 17,0 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-61257-45-5 Seria: Podstawy Okulistyki

Cena 99,00 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 17873-1

Wydawnictwo: MedPharm

Choroby oczu

Autor: Binnewies-Stulcken K., (red. pol.) Misiuk-Hojło M. Wydanie: 1 Rok wyd: 2012 Ilość stron: 130 Format: 16,5 x 21,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-62283-92-7 Seria: Opieka farmaceutyczna

Cena 32,00 zł Cena podstawowa 59,00 zł
Więcej
W magazynie
Wszystkie bestsellery
Nowoczesne zasady odżywiania w praktyce
  • Nowoczesne zasady odżywiania w praktyce

Nowoczesne zasady odżywiania w praktyce

19388-1
  • Autor: Campbell Leanne
  • Wydanie: 1
  • Rok wyd: 2014
  • Ilość stron: 272
  • Format: 16,5 x 24,0 cm
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 978-83-7579-298-0
  • 39,90 zł
    Brutto
    Ilość

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady zwrotu

    Opis

    Dowiedz się, w jaki sposób zastąpić tradycyjne produkty składnikami roślinnymi i które sposoby przygotowywania potraw pozwalają na zachowanie największej ilości wartości odżywczych.

    Pierwsza, bestsellerowa publikacja T. Colina Campbella Nowoczesne zasady odżywiania to jedna z najważniejszych książek o zdrowiu i żywieniu opublikowanych w ciągu ostatniej dekady. Na całym świecie sprzedano jej prawie milion egzemplarzy. Autorzy Nowoczesnych zasad odżywiania udowadniają, że winę za rozpowszechnienie chorób cywilizacyjnych, takich jak otyłość, cukrzyca, choroby serca czy nowotwory, ponosi zachodnia dieta. Na podstawie jednego z największych badań w historii, dowodzą również, że dieta roślinna zapewnia optymalne zdrowie i może pomóc w leczeniu wielu chorób.

    Nowoczesne zasady odżywiania w praktyce autorstwa córki T. Colina Campbella to zbiór przepisów na smaczne i zdrowe potrawy, bazujących na najnowszych danych z zakresu medycyny i dietetyki. Dzięki tej książce przekonasz się, że zdrowe odżywianie wcale nie jest wyrzeczeniem, a dania roślinne to kulinarna rozkosz dla każdego! To po prostu bukiet pysznych i łatwych w przygotowaniu potraw roślinnych pozbawionych tłuszczów przetworzonych i z minimalną ilością cukru oraz soli. Nowoczesne zasady odżywiania w praktyce są idealnym przepisem dla osób, które cenią dobry smak i dbają o swoje zdrowie.



    Spis treści:

    Wstęp

    1. Chleby i babeczki
    2. Dania śniadaniowe
    3. Przystawki i sałatki
    4. Zupy i gulasze
    5. Kanapki
    6. Dania główne
    7. Przekąski
    8. Desery
    Szczegóły produktu
    Galaktyka
    19388-1
    16 innych produktów w tej samej kategorii:

    Indeks: 8627-1

    Wydawnictwo: Feeria

    Dieta w insulinooporności

    Autor: Makarowska Magdalena, Musiałowska Dominika Wydanie: 1 Rok wyd: 2019 Ilość stron: 362 Format: 16,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7229-715-0

    Cena 52,90 zł
    Więcej
    Obecnie brak na stanie

    Śledź nas na Facebooku