• anty

Indeks: 1676-1

Wydawnictwo: Medical Education (dawniej eMKa Media Group)

Psychiatria pod krawatem

Autor: (red.) Dudek Dominika, Rymaszewska Joanna Wydanie: 1 Rok wyd: 2016 Ilość stron: 340 Format: 19,0 x 23,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-65191-17-5

Cena 99,00 zł Cena podstawowa 120,00 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 1519-1

Wydawnictwo: Edra Urban & Partner

Ortopedia i reumatologia

Autor: Elias-Jones, Perry, (red. pol.) Gaździk T. Wydanie: 3 Rok wyd: 2015 Ilość stron: 250 Format: 18,0 x 25,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-65373-00-7 Seria: Crash Course

Cena 52,51 zł Cena podstawowa 59,00 zł
Więcej
W magazynie
Wszystkie bestsellery
Kuchnia polska dla diabetyków
  • Kuchnia polska dla diabetyków

Kuchnia polska dla diabetyków

1407-1
  • Autor: Drozd Dorota
  • Wydanie: 1
  • Rok wyd: 2015
  • Ilość stron: 158
  • Format: 16,5 x 23,5 cm
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 978-83-7773-373-8
  • 29,90 zł
    Brutto
    Ilość
    Obecnie brak na stanie

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady zwrotu

    Opis

    Jak powinien odżywiać się diabetyk? Odpowiedź jest prosta, ale tylko z pozoru - zdrowo. Dla wielu osób (nie tylko tych, którzy chorują na cukrzycę) "zdrowo" znaczy nudno i z wyrzeczeniami. Ta książka kucharska przełamuje ten stereotyp. Autorka - dietetyk od wielu lat pracujący ze "słodkimi ludźmi" - pokazuje, co zrobić, by jedzenie miało wymiar terapeutyczny, ale było także smaczne, urozmaicone i doskonale podane.

    W książce znajdziesz: przepisy na śniadania, przekąski, przystawki, zupy, dania główne, desery i kolacje, przepisy na dania wegetariańskie, mięsne, rybne, pasty, wypieki, soki i koktajle, propozycje dań prostych, łatwych do zrobienia w pięć minut oraz wykwintnych, idealnych na przyjęcia, wyliczone dla każdej potrawy indeks glikemiczny, wymienniki węglowodanowe i białkowo-tłuszczowe oraz kaloryczność, porady dotyczące racjonalnego odżywiania się w cukrzycy typu 2, wskazówki, jak obliczać IG, WW, WBT i kaloryczność potrawy

    Książka adresowana jest przede wszystkim do osób chorych na cukrzycę typu 2. Będzie jednak doskonałą pomocą w kuchni dla wszystkich, którzy dbają o zdrowie i sylwetkę.

     

    Spis treści:

     

    Cukrzyca. I co dalej?

    ABC szczęśliwego diabetyka

    Co trzeba wiedzieć i co trzeba umieć?

    Pytania i wątpliwości diabetyka na starcie

    I. PRZEPISY NA KAŻDĄ OKAZJĘ

    1. Przepisy podstawowe
    2. Jajka
    3. Pasty
    4. Lekko i pożywnie
    5. Wypieki
    6. Ryby
    7. Warzywa
    8. Sałatki
    9. Zupy
    10. Dania mięsne
    11. Dania dla wegetarian
    12. Ryby i owoce morza
    13. Dla zdrowia i urody, czyli koktajle i soki
    14. Małe co nieco, czyli desery
    Szczegóły produktu
    RM
    1407-1
    16 innych produktów w tej samej kategorii:

    Indeks: 17794-1

    Wydawnictwo: Pascal

    Zatrzymaj Hashimoto

    Autor: Zaremba Marek Wydanie: 1 Rok wyd: 2017 Ilość stron: 336 Format: 17,0 x 24,5 cm Oprawa: twarda ISBN: 978-83-8103-080-9

    Cena 49,90 zł
    Więcej
    W magazynie

    Śledź nas na Facebooku