• anty

Indeks: 19845-1

Wydawnictwo: Gdańskie Wydawnictwo Psychologiczne

Borderline życie na krawędzi

Autor: Daniel J.Fox Wydanie: 1 Rok wyd: 2021 Ilość stron: 262 Format: 19,0 x 24,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7489-902-4

Cena 59,90 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 17339-1

Wydawnictwo: Gdańskie Wydawnictwo Psychologiczne

Psychologia rozwoju człowieka

Autor: Brzezińska Anna, Appelt Karolina, Ziółkowska BeataWydanie: 1- dodrukRok wyd: 2019Ilość stron: 384Format: 16,5 x 23,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-7489-814-0

Cena 89,90 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 20568-1

Wydawnictwo: Gdańskie Wydawnictwo Psychologiczne

Samookaleczenia nastolatków

Autor: Sheri Van DijkWydanie: 1Rok wyd: 2022Ilość stron: 182Format: 15,5 x 23,5 cmOprawa: miekka ze skrzydełkamiISBN: 978-83-7489-984-0

Cena 59,90 zł
Więcej
W magazynie
Wszystkie bestsellery
Jak jeść zdrowo! Zasady dobrego odżywiania
  • Jak jeść zdrowo! Zasady dobrego odżywiania

Jak jeść zdrowo! Zasady dobrego odżywiania

18960-1
  • Autor: Górnicka Jadwiga
  • Wydanie: 1
  • Rok wyd: 2013
  • Ilość stron: 280
  • Format: 16,5 x 24,0 cm
  • Oprawa: twarda
  • ISBN: 978-83-7250-816-4
  • 29,90 zł
    Brutto
    Ilość
    Obecnie brak na stanie

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady zwrotu

    Opis

    Co nam szkodzi, a co pomaga w pożywieniu? Co i jak jeść, aby zachować zdrowie na całe życie? Jak skutecznie walczyć z nadwagą i otyłością? Dr Jadwiga Górnicka radzi, co zrobić, aby jedzenie stało się naszym sprzymierzeńcem w drodze do zdrowia.

    W książce między innymi: skuteczne diety odchudzające i oczyszczające, dieta antycholesterolowa, cenne właściwości lecznicze soków, serwatki, oleju lnianego, octu jabłkowego, miodu i innych produktów.

    Ponadto 120 przepisów na zdrowe i smaczne potrawy, napoje i herbatki ziołowe ze szczegółowym opisem przygotowania oraz zdjęciem każdego dania.



    Spis treści:

    I. ZDROWE ODŻYWIANIE

    1. Składniki pokarmowe
    2. Co i jak jeść?
    3. Co nam szkodzi w pożywieniu?
    4. Nadwaga i otyłość
    5. Cholesterol - przyjaciel czy wróg?
    6. Czym ugasić pragnienie?
    7. Gotowanie na parze
    8. Małe, a niezbędne
    9. Tajemnicze składniki serwatki
    10. Sokoterapia - siła świeżych warzyw i owoców
    11. Magiczny olej lniany
    12. Cenny olej jabłkowy
    13. Flawonoidy
    14. Cenne właściwości produktów pszczelich

     

    II. PRZEPISY

    1. Dania śniadaniowe
    2. Przekąski i dodatki
    3. Zupy
    4. Dania obiadowe
    5. Ciasta i desery
    6. Napoje
    7. Herbatki ziołowe
    Szczegóły produktu
    AWM
    18960-1
    16 innych produktów w tej samej kategorii:

    Indeks: 16784-1

    Wydawnictwo: Rebis Dom Wydawniczy

    Dieta Kliniki Mayo

    Autor: Praca zbiorowaWydanie: 1Rok wyd: 2011Ilość stron: 256Format: 19,0 x 24,0 cmOprawa: twardaISBN: 978-83-7510-544-5

    Cena 49,90 zł
    Więcej
    W magazynie

    Śledź nas na Facebooku