Autor: Ledford Janice K., Sanders Valerie, (red. pol.) Mi
Wydanie: 1
Rok wyd: 2011
Ilość stron: 164
Format: 17,0 x 24,0 cm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-61257-45-5
Seria: Podstawy Okulistyki
Autor: Binnewies-Stulcken K., (red. pol.) Misiuk-Hojło M. Wydanie: 1 Rok wyd: 2012 Ilość stron: 130 Format: 16,5 x 21,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-62283-92-7 Seria: Opieka farmaceutyczna
Twój brzuch mówi glutenowi: NIE! Niezależnie od przyczyny, dla której
musisz zrezygnować w swojej diecie z produktów zawierających gluten, teraz
możesz z powodzeniem zmienić składniki swojej kuchni. Ta książka pomoże
rozszyfrować i odnaleźć w sklepie listę „bezpiecznych” składników, z użyciem
których upieczesz chrupiący chleb, wyborne ciasta lub ugotujesz pyszne knedle.
Nasi eksperci nie tylko dostarczą najlepsze przepisy, ale również obrazowo
wyjaśnią, co warto wiedzieć i jak to wykorzystać w praktyce. A nawet jeśli wcale
nie musisz się przejmować glutenem, zapraszamy do podróży kulinarnych i
odkrywania nowych smaków!
Autor: Jarosz Mirosław, Dzieniszewski Jan Wydanie: 1 Rok wyd: 2018 Ilość stron: 120 Format: 14,0 x 20,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 83-200-3206-7 Seria: Instytut Żywności i Żywienia zaleca
Autor: Magdalena Makarowska, Dominika Musiałowska
Wydanie: 1
Rok wyd: 2020
Ilość stron: 304
Format: 16,5 x 20,5 cm
Oprawa: miękka ze skrzydełkami
ISBN: 978-83-66380-46-2