Twój brzuch mówi glutenowi: NIE! Niezależnie od przyczyny, dla której
musisz zrezygnować w swojej diecie z produktów zawierających gluten, teraz
możesz z powodzeniem zmienić składniki swojej kuchni. Ta książka pomoże
rozszyfrować i odnaleźć w sklepie listę „bezpiecznych” składników, z użyciem
których upieczesz chrupiący chleb, wyborne ciasta lub ugotujesz pyszne knedle.
Nasi eksperci nie tylko dostarczą najlepsze przepisy, ale również obrazowo
wyjaśnią, co warto wiedzieć i jak to wykorzystać w praktyce. A nawet jeśli wcale
nie musisz się przejmować glutenem, zapraszamy do podróży kulinarnych i
odkrywania nowych smaków!
Autor: Barbara Frączek, Jarosław Krzywański, Hubert Krzys Wydanie: 1 Rok wyd: 2019 Ilość stron: 1180 Format: 16.5 x 23.5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-5587-0