• Banner

  • NFZ

Wszystkie bestsellery
Podstawy żywienia człowieka  z zadaniami
  • Podstawy żywienia człowieka  z zadaniami

Podstawy żywienia człowieka z zadaniami

4606-1
  • Autor: Robert Gajda, Anna Kołodziejczyk
  • Wydanie: 1
  • Rok wyd: 2018
  • Ilość stron: 302
  • Format: 16,5 x 23,5 cm
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 978-83-7846-110-4
  • 71,00 zł
    Brutto
    Ilość

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady zwrotu

    Opis
    Podstawy żywienia człowieka z zadaniami stanowi kompendium wiedzy na temat żywienia człowieka dla studentów dietetyki, żywienia człowieka oraz pokrewnych nauk medycznych lub przyrodniczych.
    Książka została podzielona na pięć głównych części::
    - energia i składniki pokarmowe,
    - żywność- wartość energetyczna i odżywcza,
    - ocena żywienia,
    - problemy żywieniowe ,
    - planowanie żywienia.
    Podręcznik jest oparty na kompletnej i aktualnej wiedzy z zakresu żywienia człowieka. Unikatową wartością książki są zadania, dzięki którym czytelnik może sprawdzić i pogłębić swoją wiedzę.
    Szczegóły produktu
    MedPharm
    4606-1
    16 innych produktów w tej samej kategorii:

    Indeks: 20898-1

    Wydawnictwo: Publicat

    Suplementy od A do Z

    Autor: Łyszczek MagdalenaWydanie: 1Rok wyd: 2022Ilość stron: 302Format: 14,5 x 20,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-271-2626-9

    Cena 42,90 zł
    Więcej
    W magazynie

    Indeks: 6849-1

    Wydawnictwo: PZWL

    Dietetyka sportowa

    Autor: Barbara Frączek, Jarosław Krzywański, Hubert Krzys Wydanie: 1 Rok wyd: 2019 Ilość stron: 1180 Format: 16.5 x 23.5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-5587-0

    Cena 255,60 zł Cena podstawowa 284,00 zł
    Więcej
    W magazynie

    Indeks: 6576-3

    Wydawnictwo: Uniwersytet Medyczny we Wrocławiu (Akademia Medycz

    Dietetyka kliniczna

    Autor: Elżbieta Poniewierka Wydanie: 1 Rok wyd: 2016 Ilość stron: 172 Format: 17,0 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7055-559-7

    Cena 45,00 zł
    Więcej
    W magazynie

    Indeks: 1202-1

    Wydawnictwo: Uniwersytet Rzeszowski

    Dietetyka Wybrane

    Autor: Bilek M., Pasternakiewicz A., Typek J. Wydanie: 1 Rok wyd: 2014 Ilość stron: 160 Format: 16,0 x 23,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7996-057-6

    Cena 19,00 zł
    Więcej
    Obecnie brak na stanie

    Indeks: 21639-1

    Wydawnictwo: PZWL

    Żywienie w PCOS

    Autor: Hanna Szpunar-RadkowskaWydanie: 1Rok wyd: 2025Ilość stron: 352Format: 14.3 cm x 20.5cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-01-24211-4

    Cena 80,10 zł Cena podstawowa 89,00 zł
    Więcej
    W magazynie

    Indeks: 3790-1

    Wydawnictwo: Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu Wydawnict

    Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności

    Autor: Szłyk E., Cichosz M., Fiipiak-Szok A., Jastrzębska Wydanie: 1 Rok wyd: 2013 Ilość stron: 182 Format: 16,0 x 23,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-231-2940-0

    Cena 24,00 zł
    Więcej
    Obecnie brak na stanie

    Śledź nas na Facebooku