• Banner

  • NFZ

Wszystkie bestsellery
Podstawy żywienia człowieka  z zadaniami
  • Podstawy żywienia człowieka  z zadaniami

Podstawy żywienia człowieka z zadaniami

4606-1
  • Autor: Robert Gajda, Anna Kołodziejczyk
  • Wydanie: 1
  • Rok wyd: 2018
  • Ilość stron: 302
  • Format: 16,5 x 23,5 cm
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 978-83-7846-110-4
  • 71,00 zł
    Brutto
    Ilość

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady zwrotu

    Opis
    Podstawy żywienia człowieka z zadaniami stanowi kompendium wiedzy na temat żywienia człowieka dla studentów dietetyki, żywienia człowieka oraz pokrewnych nauk medycznych lub przyrodniczych.
    Książka została podzielona na pięć głównych części::
    - energia i składniki pokarmowe,
    - żywność- wartość energetyczna i odżywcza,
    - ocena żywienia,
    - problemy żywieniowe ,
    - planowanie żywienia.
    Podręcznik jest oparty na kompletnej i aktualnej wiedzy z zakresu żywienia człowieka. Unikatową wartością książki są zadania, dzięki którym czytelnik może sprawdzić i pogłębić swoją wiedzę.
    Szczegóły produktu
    MedPharm
    4606-1
    16 innych produktów w tej samej kategorii:

    Indeks: 6576-3

    Wydawnictwo: Uniwersytet Medyczny we Wrocławiu (Akademia Medycz

    Dietetyka kliniczna

    Autor: Elżbieta Poniewierka Wydanie: 1 Rok wyd: 2016 Ilość stron: 172 Format: 17,0 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7055-559-7

    Cena 45,00 zł
    Więcej
    W magazynie

    Indeks: 10352-1

    Wydawnictwo: Druk Tur

    Żywienie zbiorowe

    Autor: Dominik Piotr Wydanie: 1 Rok wyd: 2006 Ilość stron: 126 Format: 16,8 x 23,8 cm Oprawa: miękka ISBN: 83-60197-03-2

    Cena 39,90 zł
    Więcej
    W magazynie

    Indeks: 20370-1

    Wydawnictwo: PZWL

    Nutrigenomika

    Autor: Agata ChmurzyńskaWydanie: 1Rok wyd: 2022Ilość stron: 252Format: 16,5 x 23,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-01-22335-9

    Cena 122,32 zł Cena podstawowa 139,00 zł
    Więcej
    W magazynie

    Śledź nas na Facebooku