• Banner

  • NFZ

Indeks: 16221-1

Wydawnictwo: Górnicki Wydawnictwo Medyczne

Badanie w lampie szczelinowej

Autor: Ledford Janice K., Sanders Valerie, (red. pol.) Mi Wydanie: 1 Rok wyd: 2011 Ilość stron: 164 Format: 17,0 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-61257-45-5 Seria: Podstawy Okulistyki

Cena 99,00 zł
Więcej
Obecnie brak na stanie

Indeks: 17241-1

Wydawnictwo: Czelej

Urazy oka

Autor: Kuhn Ferenc, (red. pol.) Zagórski Zbigniew Wydanie: 1 Rok wyd: 2011 Ilość stron: 242 Format: 21,0 x 30,0 cm Oprawa: twarda ISBN: 978-83-7563-116-6

Cena 97,90 zł Cena podstawowa 110,00 zł
Więcej
W magazynie
Wszystkie bestsellery
Systemy ISO 9000 i HACCP w praktyce polskich przedsiębiorstw
  • Systemy ISO 9000 i HACCP w praktyce polskich przedsiębiorstw

Systemy ISO 9000 i HACCP w praktyce polskich przedsiębiorstw

18117-1
  • Autor: Wysokińska-Senkus Aneta
  • Wydanie: 1
  • Rok wyd: 2008
  • Ilość stron: 184
  • Format: 17,0 x 24,0 cm
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 978-83-7160-537-6
  • 50,00 zł
    Brutto
    Ilość

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady zwrotu

    Opis

    W książce omówione zostały zwięźle podstawy systemów zarządzania jakością, systemu HACCP, prawa żywnościowego w UE i w Polsce oraz TQM. Analiza wpływu i roli systemów zarządzania jakością na doskonalenie funkcji zarządzania stanowi istotny i ważny wkład Autorki uzyskany przez badania ankietowe. Udokumentowany został pozytywny wpływ systemów zarządzania na korzyści zewnętrzne i wewnętrzne, w tym na dynamikę wybranych, istotnych wielkości ekonomicznych. Interesujące jest także porównanie światowych doświadczeń funkcjonowania systemów zarządzania jakością w Polsce, UE oraz Australii i Nowej Zelandii.

    Książka powinna znaleźć szeroki krąg odbiorców nie tylko w środowisku mleczarskim, lecz także w innych gałęziach przemysłu.



    Spis treści:
    1. Systemy zarządzania jakością
    2. System HACCP jako przesłanka zapewnienia jakości w przemyśle spożywczym
    3. Założenia do budowy modelu oceny przedsiębiorstw opartego na benchmarkingu
    4. Rola systemów jakości w doskonaleniu procesu zarządzania w przedsiębiorstwach
    5. Światowe doświadczenia w aspekcie funkcjonowania systemów zarządzania jakością
    6. Podsumowanie
    7. Wnioski

    Aneks

    Literatura

    Spis rysunków

    Spis tabel

    Szczegóły produktu
    18117-1
    16 innych produktów w tej samej kategorii:

    Indeks: 18988-1

    Wydawnictwo: Wolters Kluwer Polska

    Zarządzanie podmiotem leczniczym

    Autor: (red.) Galicki Jan, Głowacka Maria Danuta, Mojs Ew Wydanie: 2 Rok wyd: 2013 Ilość stron: 448 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-264-0715-4

    Cena 70,00 zł
    Więcej
    W magazynie

    Śledź nas na Facebooku