Autor: Zitelli Basil J., McIntire Sara C., Nowalk Andrew Wydanie: 1 Rok wyd: 2014 Ilość stron: 534 Format: 21,0 x 30,0 cm Oprawa: twarda ISBN: 978-83-7609-930-9
Autor: Zitelli B. J., McIntire S. C., Nowalk A. J., (red. Wydanie: 1 Rok wyd: 2014 Ilość stron: 470 Format: 21,0 x 30,0 cm Oprawa: twarda ISBN: 978-83-7609-934-7
Pierwsza książka kucharska twórczyni "Jadłonomii" -
najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej. Czy łodyga brokułu
nadaje się do jedzenia? Do czego wykorzystać natkę marchewki? Jak zrobić
bezmięsny pasztet na świąteczny stół? Odpowiedź na te i wiele innych pytań
znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek - znanej z programu
"Dzień Dobry TVN" autorki "Jadłonomii", najpopularniejszego bloga w polskim
internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku
2013. Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady
i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe,
pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące
chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory
nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.
Autor: (red.) von Basse Monika Rok wyd: 2012 Ilość stron: 32 Format: 15,0 x 21,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7774-194-8 Seria: Porady lekarza rodzinnego