
Indeks: 4549-1
Wydawnictwo: PZWL
Anatomia chirurgiczna i technika zabiegów operacyjnych
Autor: Lee.J.Skandalakis, John E. SkandalakisWydanie: 2Rok wyd: 2019Ilość stron: 800Format: 14, 5 x 20,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-200-5577-1
Indeks: 4549-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Lee.J.Skandalakis, John E. SkandalakisWydanie: 2Rok wyd: 2019Ilość stron: 800Format: 14, 5 x 20,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-200-5577-1
Indeks: 18954-1
Wydawnictwo: MediSfera
Autor: (red.) David Tal S., Andrews James R., (red. pol.) Rok wyd: 2013 Ilość stron: 194 Format: 16,5 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-929022-6-3
Indeks: 1911-1
Wydawnictwo: Vesalius
Autor: Tomasik Tomasz, Windak Adam, Skalska Anna, KulczycWydanie: 3Rok wyd: 2021Ilość stron: 220Format: 20,5 x 28,5 cmOprawa: miękkaISBN: 838568803X
Indeks: 14048-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Mikołajewska Emilia Wydanie: 1 Rok wyd: 2009 Ilość stron: 136 Format: 16,5 x 23,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-4027-2
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
"Celem książki jest dostarczenie informacji o zakażeniach grzybiczych, przede wszystkim wywołanych przez drożdżaki z gatunku Candida albicans. (...) W książce opisano, jakie zmiany w organizmie może spowodować nadmierne namnażanie się drożdżaków, w jaki sposób dochodzi do wystąpienia niewielkich dolegliwości, aż po choroby osłabiające fizycznie i psychicznie. Omówiono czynniki wywołujące drożdżycę, wskazano osoby najbardziej narażone na zakażenie. Lektura pomaga w rozpoznaniu objawów i ustaleniu, czy są one spowodowane nadmiernym namnażaniem się grzybów.
Książka jest źródłem nie tylko prostych propozycji, w jaki sposób kontrolować zakażenie drożdżakiem za pomocą bezpiecznych preparatów przeciwgrzybiczych, diety i suplementów diety, ale również pokazuje, jak zadbać o przewód pokarmowy i wzmacniać układ immunologiczny, aby zapobiec nawrotom choroby w przyszłości."
fragment Wstępu
Wstęp
Indeks: 20975-1
Wydawnictwo: Vital
Autor: Klasej Jorn Wydanie: 1 Rok wyd: 2023 Ilość stron: 212 Format: 16,5 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-8272-501-8
Indeks: 21451-1
Wydawnictwo: Medical Education
Autor: Magdalena Kaniewska Wydanie: 1 Rok wyd: 2022 Ilość stron: 20 Format: 15,5 x 15,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-66892-72-9
Indeks: 5216-1
Wydawnictwo: Kwintesencja
Autor: Berns J.M. Wydanie: 1 Rok wyd: 2001 Ilość stron: 58 Format: 20,5 x 27,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 8385700323
Indeks: 3324-3
Wydawnictwo: Helion
Autor: Katarzyna Wrotek Wydanie: 1 Rok wyd: 2007 Ilość stron: 96 Format: 12,0 x 19,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-246-0981-9
Indeks: 9762-3
Wydawnictwo: ABA Oficyna Wydawnicza
Autor: Sklianskaja Elena I.Wydanie: 1Rok wyd: 2006Ilość stron: 176Format: 13,8 x 19,6 cmOprawa: miękkaISBN: 83-888-72-79-6
Indeks: 12867-1
Wydawnictwo: Bauer-Weltbild Media
Autor: Thom Dick Wydanie: 1 Rok wyd: 2009 Ilość stron: 320 Format: 13,5 x 21,5 cm Oprawa: twarda ISBN: 978-83-7404-895-8
Indeks: 2985-3
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Krygier Tomasz, Zawistowska Zofia Wydanie: 2 Rok wyd: 1980 Ilość stron: 130 Format: 12,0 x 19,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 83-200-0220-6
Indeks: 7634-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Jarosz Mirosław, Dzieniszewski Jan Wydanie: 1 Rok wyd: 2012 Ilość stron: 158 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-4556-7 Seria: Instytut Żywności i Żywienia zaleca
Indeks: 7246-3
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Wieczorek-Chełmińska ZofiaWydanie: 1Rok wyd: 2004Ilość stron: 230Format: 21,0 x 15,0 cmOprawa: miękkaISBN: 83-200-2927-9
Indeks: 13302-1
Wydawnictwo: Bellona Dom Wydawniczy
Autor: Jeanne Heather Wydanie: 1 Rok wyd: 2009 Ilość stron: 168 Format: 14,5 x 21,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-11-11470-8
Indeks: 0471-1
Wydawnictwo: Interlibro
Autor: Dimkow Petar Wydanie: 1 Rok wyd: 1992 Ilość stron: 46 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 8385161309
Indeks: 9175-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Jarosz Mirosław, Dzieniszewski Jan Wydanie: 1 Rok wyd: 2018 Ilość stron: 120 Format: 14,0 x 20,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 83-200-3206-7 Seria: Instytut Żywności i Żywienia zaleca
Indeks: 2628-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Kaczmarczyk-Sedlak Ilona, Ciołkowski Arkadiusz Wydanie: 1 Rok wyd: 2017 Ilość stron: 128 Format: 17,0 x 21,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-5342-5
Indeks: 11853-1
Wydawnictwo: JK
Autor: Enders Giulia Wydanie: 1 Rok wyd: 2020 Ilość stron: 320 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-66380-76-9
Indeks: 19573-1
Wydawnictwo: Insignis
Autor: Temple Nicola, Whitlock CatherineWydanie: 1Rok wyd: 2018Ilość stron: 192Format: 20,0 x 23,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-66360-33-4
Indeks: 14369-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Jarosz MirosławWydanie: 1Rok wyd: 2010Ilość stron: 104Format: 14,5 x 20,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-200-3702-9Seria: Instytut Żywności i Żywienia zaleca