

Indeks: 1911-1
Wydawnictwo: Vesalius
Autor: Tomasik Tomasz, Windak Adam, Skalska Anna, KulczycWydanie: 3Rok wyd: 2021Ilość stron: 220Format: 20,5 x 28,5 cmOprawa: miękkaISBN: 838568803X
Indeks: 1423-1
Wydawnictwo: Via Medica
Autor: (red.) Krzakowski M., Potemski P., Warzocha K. Wydanie: 1 Rok wyd: 2015 Ilość stron: 480 Format: 16,0 x 24,0 cm Oprawa: twarda ISBN: 978-83-7599-827-6
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Zgaga i refluks żołądkowo-przełykowy należą do najbardziej dokuczliwych i coraz częściej występujących dolegliwości układu pokarmowego. Mogą być leczone farmakologicznie, ale w większości przypadków wystarczy zmiana nawyków żywieniowych oraz stylu życia, by pozbyć się przykrych objawów.
W książce opisano: rozwój choroby refluksowej; badania diagnostyczne; sposoby leczenia dolegliwości.
Praktyczne wskazówki podane w niniejszym poradniku pomogą chorym w zmaganiach z uciążliwymi objawami i powikłaniami reflusku żołądkowo-przełykowego.
Wstęp
Indeks: 11135-1
Wydawnictwo: Mada
Autor: Cabot Sandra Wydanie: 1 Rok wyd: 2007 Ilość stron: 424 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-89624-49-9
Indeks: 0471-1
Wydawnictwo: Interlibro
Autor: Dimkow Petar Wydanie: 1 Rok wyd: 1992 Ilość stron: 46 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 8385161309
Indeks: 2985-3
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Krygier Tomasz, Zawistowska Zofia Wydanie: 2 Rok wyd: 1980 Ilość stron: 130 Format: 12,0 x 19,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 83-200-0220-6
Indeks: 2292-1
Wydawnictwo: Otwarte
Autor: Lina Nertby AurellWydanie: 1Rok wyd: 2021Ilość stron: 184Format: 18,0 x 25,0 cmOprawa: twardaISBN: 978-83-7515-309-5
Indeks: 7382-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Jarosz Mirosław, Dzieniszewski Jan Wydanie: 1 Rok wyd: 2008 Ilość stron: 116 Format: 14,4 x 20,4 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-3775-3 Seria: Instytut Żywności i Żywienia zaleca
Indeks: 7634-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Jarosz Mirosław, Dzieniszewski Jan Wydanie: 1 Rok wyd: 2012 Ilość stron: 158 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-4556-7 Seria: Instytut Żywności i Żywienia zaleca
Indeks: 19553-1
Wydawnictwo: Zwierciadło
Autor: Stolińska-Fiedorowicz Hanna Wydanie: 1 Rok wyd: 2018 Ilość stron: 256 Format: 16,5 x 22,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-8132-036-8
Indeks: 20928-1
Wydawnictwo: Vital
Autor: Anne Katharina Zschocke Wydanie: 1 Rok wyd: 2023 Ilość stron: 350 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-8272-503-2
Indeks: 21452-1
Wydawnictwo: Medical Education
Autor: Joanna Wypych Wydanie: 1 Rok wyd: 2024 Ilość stron: 16 Format: 15,0 x 21,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-67696-50-0
Indeks: 3288-1
Wydawnictwo: Vital
Autor: Schulte AdrianWydanie: 2 - dodrukRok wyd: 2023Ilość stron: 224Format: 14,5 x 20,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-8272-452-3
Indeks: 4898-1
Wydawnictwo: National Geographic
Autor: Anderson ScottWydanie: 1Rok wyd: 2018Ilość stron: 320Format: 14,5 x 22,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-8053-414-8
Indeks: 21275-1
Wydawnictwo: Muza
Autor: Radwan Karolina Wydanie: 1 Rok wyd: 2023 Ilość stron: 256 Format: 14,0 x 20,5 cm Oprawa: miękka ze skrzydełkami ISBN: 978-83-287-2904-9
Indeks: 4165-1
Wydawnictwo: Jedność
Autor: Schaenzler Nicole Wydanie: 1 Rok wyd: 2017 Ilość stron: 144 Format: 16,5 x 20,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7971-534-3
Indeks: 7246-3
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Wieczorek-Chełmińska ZofiaWydanie: 1Rok wyd: 2004Ilość stron: 230Format: 21,0 x 15,0 cmOprawa: miękkaISBN: 83-200-2927-9
Indeks: 7350-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Jarosz Mirosław, Dzieniszewski Jan Wydanie: 1 Rok wyd: 2015 Ilość stron: 164 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-3889-7 Seria: Instytut Żywności i Żywienia zaleca
Indeks: 2573-1
Wydawnictwo: MedPharm
Autor: Newman Alvin Wydanie: 1 Rok wyd: 2017 Ilość stron: 220 Format: 16,5 x 23,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7846-084-8