
Indeks: 4549-1
Wydawnictwo: PZWL
Anatomia chirurgiczna i technika zabiegów operacyjnych
Autor: Lee.J.Skandalakis, John E. SkandalakisWydanie: 2Rok wyd: 2019Ilość stron: 800Format: 14, 5 x 20,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-200-5577-1
Indeks: 4549-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Lee.J.Skandalakis, John E. SkandalakisWydanie: 2Rok wyd: 2019Ilość stron: 800Format: 14, 5 x 20,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-200-5577-1
Indeks: 18954-1
Wydawnictwo: MediSfera
Autor: (red.) David Tal S., Andrews James R., (red. pol.) Rok wyd: 2013 Ilość stron: 194 Format: 16,5 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-929022-6-3
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Indeks: 5216-1
Wydawnictwo: Kwintesencja
Autor: Berns J.M. Wydanie: 1 Rok wyd: 2001 Ilość stron: 58 Format: 20,5 x 27,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 8385700323
Indeks: 9175-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Jarosz Mirosław, Dzieniszewski Jan Wydanie: 1 Rok wyd: 2018 Ilość stron: 120 Format: 14,0 x 20,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 83-200-3206-7 Seria: Instytut Żywności i Żywienia zaleca
Indeks: 1493-1
Wydawnictwo: Galaktyka
Autor: Sonnenburg Justin, Sonnenburg Erica Wydanie: 1 Rok wyd: 2015 Ilość stron: 280 Format: 16,0 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7579-455-7
Indeks: 20764-1
Wydawnictwo: Vital
Autor: Jamie Koufman, Jordan Stern, Marc Michel BauerWydanie: 1Rok wyd: 2020Ilość stron: 278Format: 14,5 x 20,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-8168-664-8
Indeks: 4898-1
Wydawnictwo: National Geographic
Autor: Anderson ScottWydanie: 1Rok wyd: 2018Ilość stron: 320Format: 14,5 x 22,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-8053-414-8
Indeks: 7382-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Jarosz Mirosław, Dzieniszewski Jan Wydanie: 1 Rok wyd: 2008 Ilość stron: 116 Format: 14,4 x 20,4 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-3775-3 Seria: Instytut Żywności i Żywienia zaleca
Indeks: 1479-1
Wydawnictwo: Mada
Autor: Cabot Sandra Wydanie: 1 Rok wyd: 2015 Ilość stron: 326 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-89624-95-6
Indeks: 9893-3
Wydawnictwo: Helion
Autor: Katarzyna WrotekWydanie: 1Rok wyd: 2009Ilość stron: 104Format: 12,0 x 19,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-246-2266-5
Indeks: 18100-1
Wydawnictwo: Edra Urban & Partner
Autor: Strehle Sandra, Schaafer Christiane Wydanie: 1 Rok wyd: 2018 Ilość stron: 192 Format: 17,0 x 20,0 cm Oprawa: miêkka ISBN: 978-83-65835-50-5
Indeks: 2292-1
Wydawnictwo: Otwarte
Autor: Lina Nertby AurellWydanie: 1Rok wyd: 2021Ilość stron: 184Format: 18,0 x 25,0 cmOprawa: twardaISBN: 978-83-7515-309-5
Indeks: 14369-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Jarosz MirosławWydanie: 1Rok wyd: 2010Ilość stron: 104Format: 14,5 x 20,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-200-3702-9Seria: Instytut Żywności i Żywienia zaleca
Indeks: 3288-1
Wydawnictwo: Vital
Autor: Schulte AdrianWydanie: 2 - dodrukRok wyd: 2023Ilość stron: 224Format: 14,5 x 20,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-8272-452-3
Indeks: 7350-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Jarosz Mirosław, Dzieniszewski Jan Wydanie: 1 Rok wyd: 2015 Ilość stron: 164 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-3889-7 Seria: Instytut Żywności i Żywienia zaleca
Indeks: 11853-1
Wydawnictwo: JK
Autor: Enders Giulia Wydanie: 1 Rok wyd: 2020 Ilość stron: 320 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-66380-76-9
Indeks: 19635-1
Autor: Ilona Kaczmarczyk-Sedlak Ilość stron: 244 Format: 16,5 x 20,0 cm ISBN: 978-83-200-5714-0
Indeks: 13031-1
Wydawnictwo: RM
Autor: Schaenzler Nicole, Koppenwallner Christoph Wydanie: 1 Rok wyd: 2011 Ilość stron: 128 Format: 16,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7773-172-7