Autor: Ledford Janice K., Sanders Valerie, (red. pol.) Mi Wydanie: 1 Rok wyd: 2011 Ilość stron: 164 Format: 17,0 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-61257-45-5 Seria: Podstawy Okulistyki
Autor: (red.) Isaacks David, (red. pol.) Książyk Janusz Wydanie: 1 Rok wyd: 2010 Ilość stron: 408 Format: 19,0 x 24,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-89769-81-7
Autor: Webster Guy F., Rawlings Anthony V., (red. pol.) K Wydanie: 1 Rok wyd: 2009 Ilość stron: 382 Format: 17,5 x 24,5 cm Oprawa: twarda ISBN: 978-83-7563-025-1
Czy wiesz, że o sile, z jaką nasz
organizm broni się przed chorobami, decyduje nasz przewód pokarmowy? Jego
odporność w 85% zależy od jelit. To chyba wystarczający powód, aby zrobić dla
nich coś dobrego, prawda? Jak? Przeczytaj w niniejszej książce i gotuj zgodnie
z zawartymi w niej wskazówkami, a zobaczysz, jak prosto i smakowicie można
przywrócić ład i harmonię w naszym najważniejszym narządzie układu
odpornościowego. Co ważne: mniej stresu dla przewodu pokarmowego, to więcej
energii i radości dla nas.
Nasi specjaliści nie tylko przedstawią
najlepsze przepisy, lecz klarownie wyjaśnią wszystko, co warto wiedzieć, a
także udzielą cennych i praktycznych rad.
Autor: Jarosz Mirosław, Dzieniszewski Jan Wydanie: 1 Rok wyd: 2008 Ilość stron: 116 Format: 14,4 x 20,4 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-3775-3 Seria: Instytut Żywności i Żywienia zaleca
Autor: Jarosz Mirosław, Dzieniszewski Jan Wydanie: 1 Rok wyd: 2012 Ilość stron: 158 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-4556-7 Seria: Instytut Żywności i Żywienia zaleca
Autor: Kimberly A. Tessmer
Wydanie: 2
Rok wyd: 2022
Ilość stron: 184
Format: 14,5 x 20,5 cm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-67137-96-6
Seria: Leczenie odżywianiem