Autor: Brady Thomas J., Grist Thomas M., Westra Sjirk J.,
Wydanie: 1
Rok wyd: 2006
Ilość stron: 312
Format: 13,0 x 21,0 cm
Oprawa: miękka
ISBN: 83-89769-11-5
Seria: Radiologia - Seria Kieszonkowa
Autor: (red.) Bradley William G.
Wydanie: 1
Rok wyd: 2005
Ilość stron: 344
Format: 13,5 x 21,0 cm
Oprawa: miękka
ISBN: 83-89769-08-5
Seria: Radiologia - Seria Kieszonkowa
Autor: Kuhn Ferenc, (red. pol.) Zagórski Zbigniew Wydanie: 1 Rok wyd: 2011 Ilość stron: 242 Format: 21,0 x 30,0 cm Oprawa: twarda ISBN: 978-83-7563-116-6
Chorujesz na cukrzycę i szukasz smacznych, a jednocześnie sprawdzonych
przepisów na potrawy przygotowywane każdego dnia? Przy odrobinie wiedzy i
odżywianiu zorientowanym na białko z łatwością zmienisz swoje dotychczasowe
nawyki żywieniowe. W niniejszej książce znajdziesz przepisy na dania, które
spełnią wszystkie twoje wymagania: w czasie nie dłuższym niż pół godziny
wyczarujesz pyszności!
Książka ta pomoże prowadzić aktywne życie z
dobrym jedzeniem, a wszystko to przy odrobinie uważności i bez konieczności
rezygnacji z ulubionych smaków. • Do codziennego użytku:przepisy na dania,
które można przygotować w krótkim czasie, dopasowane do życia rodzinnego i
zawodowego • Sukces dzięki zasadzie „low carb”: odżywianie zorientowane na
białko oraz doskonałe składniki pozwoli zapanować nad stężeniem cukru we
krwi • Wiedza specjalistów: najnowsze wyniki badań dietetyków nad
cukrzycą • W punkt: wszystkie najpotrzebniejsze informacje dotyczące
cukrzycy przedstawione w zrozumiały i łatwy do zapamiętania sposób • Rozsądny
plan: usprawniające pracę przybory kuchenne i mądre zamienniki kulinarne do
wykorzystania poza domem
Autor: praca zbiorowa
Wydanie: 6
Rok wyd: 2022
Ilość stron: 32
Format: 14,5 x 21,0 cm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-8260-237-1
Seria: Porady lekarza rodzinnego
Autor: Duda-Sobczak A., Gawrecki A., Juruć A., Karbowska Wydanie: 1 Rok wyd: 2016 Ilość stron: 174 Format: 13,0 x 21,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-5073-8
Autor: Jarosz Mirosław, Kłosiewicz-Latoszek Longina Wydanie: 1 Rok wyd: 2010 Ilość stron: 188 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-4215-3 Seria: Instytut Żywności i Żywienia zaleca
Autor: Bednorz W., Biernat, J., Bronkowska M. Wyka J. Wydanie: 1 Rok wyd: 2018 Ilość stron: 246 Format: 17,0 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7846-095-4