• anty

Indeks: 1519-1

Wydawnictwo: Edra Urban & Partner

Ortopedia i reumatologia

Autor: Elias-Jones, Perry, (red. pol.) Gaździk T. Wydanie: 3 Rok wyd: 2015 Ilość stron: 250 Format: 18,0 x 25,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-65373-00-7 Seria: Crash Course

Cena 52,51 zł Cena podstawowa 59,00 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 8330-1

Wydawnictwo: Górnicki Wydawnictwo Medyczne

Praktyczna okulistyka dziecięca

Autor: Gotz-Więckowska Anna, Pawlak MartaWydanie: 1Rok wyd: 2020Ilość stron: 202Format: 23,5 x 32,0 cmOprawa: twardaISBN: 978-83-61257-55-4

Cena 215,00 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 20273-1

Wydawnictwo: Media-Press

Pediatria w praktyce lekarza POZ

Autor: Dobrzańska Anna, Obrycki Łukasz, Socha PiotrWydanie: 1 - poprawioneRok wyd: 2023Ilość stron: 708Format: 16,0 x 23,0 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-89809-47-6

Cena 199,00 zł
Więcej
W magazynie
Wszystkie bestsellery
Mikrobiologia techniczna t. 2
  • Mikrobiologia techniczna t. 2

Mikrobiologia techniczna t. 2

12260-1
  • Autor: (red.) Libudzisz Zdzisława, Kowal Krystyna, Żakows
  • Wydanie: 1
  • Rok wyd: 2008
  • Ilość stron: 564
  • Format: 16,5 x 20,5 cm
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 978-83-01-15523-0
  • 62,91 zł
    Brutto
    Ilość

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady zwrotu

    Opis

    Nowoczesny podręcznik poświęcony zjawiskom wywoływanym przez mikroorganizmy podczas realizacji procesów przemysłowych. Zadaniem mikrobiologii technicznej jest badanie i gromadzenie informacji o mikroorganizmach, wprowadzonych do procesów przemysłowych przez człowieka w sposób świadomy, jak i o mikroorganizmach powodujących zakłócenia ich prawidłowym przebiegu. Obejmuje mikrobiologię żywności oraz mikrobiologię środowisk bytowania mikroorganizmów, a więc gleby, wody czy powietrza. Opisano tu również funkcję mikroorganizmów w ochronie środowiska, czyli w "gospodarce" przyrodą.

    Jest to podręcznik dla do studentów i doktorantów: biologii, mikrobiologii, biotechnologii, ochrony środowiska, inżynierii środowiska, technologii żywności, farmacji, towaroznawstwa i zarządzania jakością, chemii i rolnictwa, jak też dla wykładowców i pracowników naukowych, a jednocześnie doskonała publikacja fachowa dla pracowników przemysłu biotechnologicznego, fermentacyjnego, spożywczego, farmaceutycznego i kosmetycznego i wielu innych, w których mikroorganizmy mogą stanowić zagrożenie dla jakości produkcji.



    Spis treści:
    1. Mikroorganizmy w procesach biotechnologicznych
    2. Mikrobiologia żywności
    3. Higiena produkcji
    4. Mikroorganizmy w ochronie środowiska

    Literatura uzupełniająca

    Skorowidz

    Szczegóły produktu
    12260-1
    16 innych produktów w tej samej kategorii:

    Indeks: 4628-1

    Wydawnictwo: PWN Wydawnictwo Naukowe

    Mikrobiologia

    Autor: Jadwiga Baj Wydanie: 1 Rok wyd: 2018 Ilość stron: 386 Format: 20,5 x 29,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-01-20036-1

    Cena 99,00 zł
    Więcej
    W magazynie

    Indeks: 4543-1

    Wydawnictwo: PWN Wydawnictwo Naukowe

    Wirusologia

    Autor: (red.) Goździcka-Józefiak Anna Wydanie: 1 Rok wyd: 2019 Ilość stron: 318 Format: 20,5 x 28,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-01-20471-6

    Cena 99,00 zł
    Więcej
    Obecnie brak na stanie

    Indeks: 11285-1

    Wydawnictwo: PZWL

    Mikrobiologia lekarska

    Autor: Zaremba Maria Lucyna, Borowski Jerzy Wydanie: 3 Rok wyd: 2013 Ilość stron: 864 Format: 16,5 x 23,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-4640-3

    Cena 148,72 zł Cena podstawowa 169,00 zł
    Więcej
    W magazynie

    Indeks: 16622-1

    Wydawnictwo: Elsevier Urban & Partner

    Mikrobiologia

    Autor: Murray P., Rosenthal K., Pfaller M., (red. pol.) P Wydanie: 1 Rok wyd: 2011 Ilość stron: 886 Format: 21,0 x 29,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7609-294-2

    Cena 159,00 zł Cena podstawowa 199,00 zł
    Więcej
    Obecnie brak na stanie

    Indeks: 1878-1

    Wydawnictwo: PWN Wydawnictwo Naukowe

    Mikrobiologia środowisk

    Autor: Mieczysław K. Błaszczyk Wydanie: 1 Rok wyd: 2010 Ilość stron: 400 Format: 16,8 x 23,7 Oprawa: miękka ISBN: 978-83-01-16319-8

    Cena 49,90 zł
    Więcej
    W magazynie

    Indeks: 11040-1

    Wydawnictwo: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (dawniej Akademia R

    Mikrobiologia w towaroznawstwie żywności

    Autor: (red.) Łaniewska-Trokenheim Łucja Wydanie: 1 Rok wyd: 2007 Ilość stron: 100 Format: 17,0 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7299-526-1

    Cena 15,00 zł
    Więcej
    Obecnie brak na stanie

    Śledź nas na Facebooku