• Banner

  • NFZ

Indeks: 14331-1

Wydawnictwo: MediPage

100 rozpoznań. Ginekologia

Autor: Hricak Hedvig, Reinhold Caroline, Ascher Susan M. Wydanie: 1 Rok wyd: 2010 Ilość stron: 332 Format: 13,0 x 21,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-89769-58-9 Seria: Radiologia - Seria Kieszonkowa

Cena 99,99 zł Cena podstawowa 115,00 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 18274-1

Wydawnictwo: Medical Education (dawniej eMKa Media Group)

Przypadki kliniczne w ginekologii

Autor: (red.) Kamiński Paweł, Wielgoś Mirosław Wydanie: 1 Rok wyd: 2012 Ilość stron: 212 Format: 16,0 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 83-62510-42-9

Cena 99,00 zł
Więcej
W magazynie
Wszystkie bestsellery
Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw
  • Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw

Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw

18084-1
  • Autor: Kunachowicz H., Nadolna I., Iwanow K., Przygoda B.
  • Wydanie: 6
  • Rok wyd: 2012
  • Ilość stron: 160
  • Format: 20,5 x 28,5 cm
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 978-83-200-4444-7
  • 79,00 zł
    69,52 zł
    Brutto
    Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 79,00 zł
    Ilość
    Obecnie brak na stanie

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady zwrotu

    Opis

    Książka zawiera dane o wartości energetycznej i zawartości składników odżywczych w produktach spożywczych i potrawach, wyrażone w 100 g produktu jadalnego i w 100 g potrawy gotowej do spożycia. Dane zawarte w tabelach umożliwiają także procentowy udział energii z białka, tłuszczu i węglowodanów w diecie.

    W obecnym wydaniu - zgodnie z nowymi przepisami - poza współczynnikami przeliczeniowymi białka, tłuszczu i węglowodanów przy obliczaniu wartości energetycznej produktów i potraw uwzględniono współczynnik przeliczeniowy dla błonnika pokarmowego.



    Spis treści:
    1. Wstęp
    2. Tabele składu i wartości odżywczej produktów spożywczych
    3. Tabele składu i wartości odżywczej potraw
    4. Uzupełnienie - zawartość wybranych składników odżywczych w produktach spożywczych
    5. Receptury potraw
    6. Piśmiennictwo
    7. Skorowidz
    Szczegóły produktu
    PZWL
    18084-1
    16 innych produktów w tej samej kategorii:

    Indeks: 8562-1

    Wydawnictwo: Marginesy

    Jadłonomia po polsku

    Autor: Marta Dymek Wydanie: 1 Rok wyd: 2020 Ilość stron: 280 Format: 22,0 x 28,0 cm Oprawa: twarda ISBN: 978-83-66335-87-5

    Cena 69,90 zł
    Więcej
    W magazynie

    Indeks: 13531-1

    Wydawnictwo: Prószyński MEDIA

    Przyjemne odchudzanie

    Autor: Korszewska Elżbieta Wydanie: 1 Rok wyd: 2003 Ilość stron: 134 Format: 14,0 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 83-7337-325-X

    Cena 12,60 zł
    Więcej
    Obecnie brak na stanie

    Śledź nas na Facebooku