• anty

Indeks: 1519-1

Wydawnictwo: Edra Urban & Partner

Ortopedia i reumatologia

Autor: Elias-Jones, Perry, (red. pol.) Gaździk T. Wydanie: 3 Rok wyd: 2015 Ilość stron: 250 Format: 18,0 x 25,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-65373-00-7 Seria: Crash Course

Cena 52,51 zł Cena podstawowa 59,00 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 8330-1

Wydawnictwo: Górnicki Wydawnictwo Medyczne

Praktyczna okulistyka dziecięca

Autor: Gotz-Więckowska Anna, Pawlak MartaWydanie: 1Rok wyd: 2020Ilość stron: 202Format: 23,5 x 32,0 cmOprawa: twardaISBN: 978-83-61257-55-4

Cena 215,00 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 20273-1

Wydawnictwo: Media-Press

Pediatria w praktyce lekarza POZ

Autor: Dobrzańska Anna, Obrycki Łukasz, Socha PiotrWydanie: 1 - poprawioneRok wyd: 2023Ilość stron: 708Format: 16,0 x 23,0 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-89809-47-6

Cena 199,00 zł
Więcej
W magazynie
Wszystkie bestsellery
Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw
  • Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw

Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw

18084-1
  • Autor: Kunachowicz H., Nadolna I., Iwanow K., Przygoda B.
  • Wydanie: 6
  • Rok wyd: 2012
  • Ilość stron: 160
  • Format: 20,5 x 28,5 cm
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 978-83-200-4444-7
  • 79,00 zł
    69,52 zł
    Brutto
    Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 79,00 zł
    Ilość
    Obecnie brak na stanie

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady zwrotu

    Opis

    Książka zawiera dane o wartości energetycznej i zawartości składników odżywczych w produktach spożywczych i potrawach, wyrażone w 100 g produktu jadalnego i w 100 g potrawy gotowej do spożycia. Dane zawarte w tabelach umożliwiają także procentowy udział energii z białka, tłuszczu i węglowodanów w diecie.

    W obecnym wydaniu - zgodnie z nowymi przepisami - poza współczynnikami przeliczeniowymi białka, tłuszczu i węglowodanów przy obliczaniu wartości energetycznej produktów i potraw uwzględniono współczynnik przeliczeniowy dla błonnika pokarmowego.



    Spis treści:
    1. Wstęp
    2. Tabele składu i wartości odżywczej produktów spożywczych
    3. Tabele składu i wartości odżywczej potraw
    4. Uzupełnienie - zawartość wybranych składników odżywczych w produktach spożywczych
    5. Receptury potraw
    6. Piśmiennictwo
    7. Skorowidz
    Szczegóły produktu
    PZWL
    18084-1
    16 innych produktów w tej samej kategorii:

    Indeks: 6849-1

    Wydawnictwo: PZWL

    Dietetyka sportowa

    Autor: Barbara Frączek, Jarosław Krzywański, Hubert Krzys Wydanie: 1 Rok wyd: 2019 Ilość stron: 1180 Format: 16.5 x 23.5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-5587-0

    Cena 241,12 zł Cena podstawowa 274,00 zł
    Więcej
    W magazynie

    Indeks: 11256-1

    Wydawnictwo: RM

    Tabele cholesterolu

    Autor: Muller Sven-David Wydanie: 2 Rok wyd: 2011 Ilość stron: 104 Format: 10,5 x 19,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7243-914-7

    Cena 19,90 zł
    Więcej
    Obecnie brak na stanie

    Śledź nas na Facebooku