
Indeks: 6919-3
Wydawnictwo: PZWL
Choroby sromu
Autor: (red.) Miecznikowski AndrzejWydanie: 1Rok wyd: 1993Ilość stron: 186Format: 16,5 x 24,0 cmOprawa: miękkaISBN: 83-200-1758-0
Indeks: 6919-3
Wydawnictwo: PZWL
Autor: (red.) Miecznikowski AndrzejWydanie: 1Rok wyd: 1993Ilość stron: 186Format: 16,5 x 24,0 cmOprawa: miękkaISBN: 83-200-1758-0
Indeks: 21154-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Zbigniew Jańczuk Wydanie: 3 - zmienione i uzupełnione Rok wyd: 2024 Ilość stron: 534 Format: 16,5 x 23,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-01-23524-6
Indeks: 19452-1
Wydawnictwo: Uniwersytet Jagielloński
Autor: Rothschild BabetteWydanie: 1Rok wyd: 2014Ilość stron: 232Format: 15,5 x 23,0 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-233-3733-1
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Książka zawiera dane o wartości energetycznej i zawartości składników odżywczych w produktach spożywczych i potrawach, wyrażone w 100 g produktu jadalnego i w 100 g potrawy gotowej do spożycia. Dane zawarte w tabelach umożliwiają także procentowy udział energii z białka, tłuszczu i węglowodanów w diecie.
W obecnym wydaniu - zgodnie z nowymi przepisami - poza współczynnikami przeliczeniowymi białka, tłuszczu i węglowodanów przy obliczaniu wartości energetycznej produktów i potraw uwzględniono współczynnik przeliczeniowy dla błonnika pokarmowego.
Indeks: 20488-1
Wydawnictwo: Feeria
Autor: Naidoo UmaWydanie: 1Rok wyd: 2021Ilość stron: 456Format: 14,5 x 25,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-8225-047-3
Indeks: 13302-1
Wydawnictwo: Bellona Dom Wydawniczy
Autor: Jeanne Heather Wydanie: 1 Rok wyd: 2009 Ilość stron: 168 Format: 14,5 x 21,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-11-11470-8
Indeks: 9252-3
Wydawnictwo: Bauer-Weltbild Media
Autor: Scott Jackie, Scott Kellum Diane, Scott Brett A. Wydanie: 1 Rok wyd: 2008 Ilość stron: 240 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7404-843-9
Indeks: 5143-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Kunachowicz HannaWydanie: 1Rok wyd: 2001Ilość stron: 170Format: 21,0 x 29,5 cmOprawa: miękkaISBN: 83-200-2541-9
Indeks: 21010-1
Wydawnictwo: Vital
Autor: Andy De Santis Wydanie: 1 Rok wyd: 2023 Ilość stron: 180 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-8272-502-5
Indeks: 8658-3
Wydawnictwo: WAM
Autor: Ewa DąbrowskaWydanie: 1Rok wyd: 2019Ilość stron: 312Format: 14,0 x 20,0 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-277-1743-6
Indeks: 14770-1
Wydawnictwo: Astrum
Autor: Jakimowicz-Klein Barbara Rok wyd: 2014 Ilość stron: 184 Format: 15,0 x 21,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7277-753-9
Indeks: 14628-1
Wydawnictwo: Esteri
Autor: Hannah FreyWydanie: 1Rok wyd: 2020Ilość stron: 144Format: 18,5 x 24, 0 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-66310-68-1
Indeks: 17794-1
Wydawnictwo: Pascal
Autor: Zaremba Marek Wydanie: 1 Rok wyd: 2017 Ilość stron: 336 Format: 17,0 x 24,5 cm Oprawa: twarda ISBN: 978-83-8103-080-9
Indeks: 17916-1
Wydawnictwo: Marginesy
Autor: Inchauspe Jessie Wydanie: 1 Rok wyd: 2023 Ilość stron: 320 Format: 13,5 x 21,0 cm Oprawa: miękka ze skrzydełkami ISBN: 978-83-67674-30-0
Indeks: 7968-1
Wydawnictwo: Otwarte
Autor: Izabela Wentz Wydanie: 1 Rok wyd: 2019 Ilość stron: 382 Format: 16.5x23.5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7515-575-4
Indeks: 2519-1
Wydawnictwo: Fraszka Edukacyjna
Autor: Kessick Rosemary Wydanie: 1 Rok wyd: 2010 Ilość stron: 82 Format: 16,5 x 23,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-61309-22-2
Indeks: 9175-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Jarosz Mirosław, Dzieniszewski Jan Wydanie: 1 Rok wyd: 2018 Ilość stron: 120 Format: 14,0 x 20,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 83-200-3206-7 Seria: Instytut Żywności i Żywienia zaleca
Indeks: 11978-1
Wydawnictwo: MediPage
Autor: Ballmer Peter E., Banziger Erica Wydanie: 1 Rok wyd: 2008 Ilość stron: 192 Format: 19,0 x 24,5 cm Oprawa: twarda ISBN: 978-83-89769-90-9
Indeks: 18881-1
Wydawnictwo: JK
Autor: Makarowska Magdalena Wydanie: 1 Rok wyd: 2013 Ilość stron: 184 Format: 16,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7229-330-5