• Banner

  • NFZ

Wszystkie bestsellery
Toksykologia żywności Przewodnik do ćwiczeń
  • Toksykologia żywności Przewodnik do ćwiczeń

Toksykologia żywności Przewodnik do ćwiczeń

9087-3
  • Autor: (red.) Brzozowska Anna
  • Wydanie: 3
  • Rok wyd: 2004
  • Ilość stron: 208
  • Format: 17,0 x 24,0 cm
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 83-7244-564-8
Książka antykwaryczna
39,00 zł
Brutto
Ilość

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu

Książki używane mogą nie zawierać dodatków online, płyt, obwolut, być wycofane z bibliotek, z pieczątkami i oznaczeniami. Reklamacje z tego powodu nie będą rozpatrywane.

Opis

Skrypt przeznaczony jest głównie dla studentów jako pomoc dydaktyczna do świczeń z przedmiotu toksykologia żywności. Pozycję podzielono na 4 części, które dotyczą zagadnień toksykologii ogólnej, substancji antyodżywczych w żywności, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń chemicznych. Każdy rozdział składa się z krótkiego wprowadzenia teoretycznego.



Spis treści:

  1. Zagadnienia ogólne
  2. Substancje antyodżywcze w żywności
  3. Substancje dodatkowe w żywności
  4. Zanieczyszczenia chemiczne żywności
Szczegóły produktu
SGGW
9087-3
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: 5985-3

Wydawnictwo: Elsevier Urban & Partner

Leczenie w neurologii

Autor: (red.) Samuels Martin A., Ropper Allan H., (red. pWydanie: 1Rok wyd: 2014Ilość stron: 300Format: 13,5 x 21,0 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-7609-701-5

Cena 66,00 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 9798-1

Wydawnictwo: Medical Tribune Polska

Kardionefrologia

Autor: (red.) Pasierski Tomasz, Myśliwiec Michał, ImielaWydanie: 2Rok wyd: 2007Ilość stron: 624Format: 22,0 x 30,5 cmOprawa: twardaISBN: 83-60135-25-8

Cena 129,00 zł Cena podstawowa 152,18 zł
Więcej
Obecnie brak na stanie

Śledź nas na Facebooku