
Indeks: 4063-3
Wydawnictwo: Edra Urban & Partner
Anatomia Nettera do kolorowania
Autor: hansen John T. (red.pol.) Moryś Janusz Wydanie: 2 Rok wyd: 2017 Ilość stron: 360 Format: 21,5 x 27,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-65195-02-9
Indeks: 4063-3
Wydawnictwo: Edra Urban & Partner
Autor: hansen John T. (red.pol.) Moryś Janusz Wydanie: 2 Rok wyd: 2017 Ilość stron: 360 Format: 21,5 x 27,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-65195-02-9
Indeks: 9975-3
Wydawnictwo: Edra Urban & Partner
Autor: Ronald L. Dalman, (red.) Arkadiusz Jawień Wydanie: 1 Rok wyd: 2019 Ilość stron: 416 Format: 21,0 x 27,5 cm Oprawa: twarda ISBN: 978-83-66067-88-2
Indeks: 15901-1
Wydawnictwo: Edra Urban & Partner
Autor: A. Michalak, G. Michalak Wydanie: 1 Rok wyd: 2019 Ilość stron: 118 Format: 16,5 x 23,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-66310-64-3
Indeks: 19815-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Aldona Michalak, Konrad Niebojewski Wydanie: 1 Rok wyd: 2021 Ilość stron: 244 Format: 16,5 x 23,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-6311-0
Indeks: 21223-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: (red.) Szwed I, Michalak A., Kowal P, Świniarski P Wydanie: 1 Rok wyd: 2024 Ilość stron: 384 Format: 16,5 x 23,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-01-23633-5
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Słowo wstępne
Wprowadzenie
Jak korzystać z tej książki?
I. ŻYĆ Z ALERGIĄ
II. PRZEPISY
Spis potraw
Indeks
Podziękowania
Indeks: 14743-1
Wydawnictwo: Galaktyka
Autor: Campbell Leanne Wydanie: 1 Rok wyd: 2015 Ilość stron: 220 Format: 16,5 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7579-395-6
Indeks: 15986-1
Wydawnictwo: RM
Autor: Bowling Stella Wydanie: 3 Rok wyd: 2015 Ilość stron: 222 Format: 16,5 x 23,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7773-362-2
Indeks: 1803-3
Wydawnictwo: Książka i Wiedza
Autor: Carol Vorderman, Ko ChohanWydanie: 1Rok wyd: 2003Ilość stron: 150Format: 21,0 X 23,5 cmOprawa: miękkaISBN: 83-05-13281-1
Indeks: 20926-1
Wydawnictwo: Wydawnictwo M
Autor: Justyna Pardyka Wydanie: 1 Rok wyd: 2022 Ilość stron: 302 Format: 16,5 x 22,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-8043-792-0
Indeks: 19388-1
Wydawnictwo: Galaktyka
Autor: Campbell Leanne Wydanie: 1 Rok wyd: 2014 Ilość stron: 272 Format: 16,5 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7579-298-0
Indeks: 7382-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Jarosz Mirosław, Dzieniszewski Jan Wydanie: 1 Rok wyd: 2008 Ilość stron: 116 Format: 14,4 x 20,4 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-3775-3 Seria: Instytut Żywności i Żywienia zaleca
Indeks: 4181-1
Wydawnictwo: Feeria
Autor: Chutkan Robynne Wydanie: 1 Rok wyd: 2016 Ilość stron: 352 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7229-533-0
Indeks: 14575-1
Wydawnictwo: Publicat (dawniej Podsiedlik-Raniowski)
Autor: Green Daniel, Collins CatherineRok wyd: 2007Ilość stron: 144Format: 20,5 x 22,0 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-245-1750-3
Indeks: 6707-1
Wydawnictwo: Medyk
Autor: Aleksandra Cichocka Wydanie: 1 Rok wyd: 2018 Ilość stron: 130 Format: 21,0 x 21,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-64045-69-1
Indeks: 16183-1
Wydawnictwo: Poradnia K
Autor: Pollan Michael Wydanie: 1 Rok wyd: 2010 Ilość stron: 160 Format: 12,5 x 21,0 cm Oprawa: twarda ISBN: 978-83-929512-8-5
Indeks: 9194-3
Wydawnictwo: Rebis Dom Wydawniczy
Autor: Agatston Arthur Wydanie: 1 Rok wyd: 2004 Ilość stron: 174 Format: 13,0 x 18,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7301-604-0
Indeks: 16030-1
Wydawnictwo: Literat
Autor: Kubanowska Anna Wydanie: 1 Ilość stron: 32 Format: 14,8 x 21,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7898-754-3 Seria: Porady lekarza rodzinnego
Indeks: 4500-3
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Wieczorek-Chełmińska Zofia Wydanie: 1 Rok wyd: 2013 Ilość stron: 210 Format: 20,5 x 14,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-4436-2
Indeks: 20989-1
Wydawnictwo: RM
Autor: Lewandowska Agata Wydanie: 1 Rok wyd: 2019 Ilość stron: 208 Format: 16,0 x 23,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-8151-714-0
Indeks: 8265-3
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Zofia Wieczorek-ChełmińskaWydanie: 1Rok wyd: 2023Ilość stron: 204Format: 21,0 x 15,0 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-200-3504-9
Indeks: 7350-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Jarosz Mirosław, Dzieniszewski Jan Wydanie: 1 Rok wyd: 2015 Ilość stron: 164 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-3889-7 Seria: Instytut Żywności i Żywienia zaleca