• anty

Indeks: 11701-1

Wydawnictwo: MediPage

Atlas urodynamiki

Autor: Blaivas Jerry, Chancellor Michael, Weiss Jeffrey, Wydanie: 1 Rok wyd: 2008 Ilość stron: 240 Format: 22,5 x 28,5 cm Oprawa: twarda ISBN: 978-83-89769-87-9

Cena 99,99 zł Cena podstawowa 120,00 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 16470-1

Wydawnictwo: MED-MEDIA

Kryteria EKG

Autor: O'Keefe James H., Hammill Stephen C., Freed Mark S Wydanie: 1 Rok wyd: 2011 Ilość stron: 170 Format: 12,5 x 18,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-62875-00-9

Cena 25,00 zł Cena podstawowa 43,00 zł
Więcej
W magazynie
Wszystkie bestsellery
Wybrane zagadnienia zarządzania jakością, środowiskiem oraz bezpieczeństwem i higieną pracy w ogrodnictwie Wymagania, systemy, n
  • Wybrane zagadnienia zarządzania jakością, środowiskiem oraz bezpieczeństwem i higieną pracy w ogrodnictwie Wymagania, systemy, n

Wybrane zagadnienia zarządzania jakością, środowiskiem oraz bezpieczeństwem i higieną pracy w ogrodnictwie Wymagania, systemy, n

17969-1
  • Autor: Czernyszewicz Eugenia
  • Wydanie: 1
  • Rok wyd: 2012
  • Ilość stron: 186
  • Format: 17,0 x 24,0 cm
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 978-83-7259-203-3
  • 46,00 zł
    Brutto
    Ilość

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady zwrotu

    Opis
    W książce omówiono m.in. uwarunkowania prawne jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego produktów ogrodniczych oraz wymagania dotyczące jakości handlowej owoców i warzyw, roślin ozdobnych, materiału siewnego i szkół­karskiego. Scharakteryzowano też metody i systemy zapewnienia jakości produktów ogrodniczych, w tym GAP, GMP, GHP, integrowaną produkcję, produkcję ekologiczną, system HACCP, identyfikowalność, normę ISO 22000, standardy handlowe GlobalGAP, IFS, BRC. Przedstawiono system nadzoru nad jakością i bezpieczeństwem żywności w Polsce oraz zagad­nienia normalizacji i certyfikacji wyrobów. Opisano model i wymagania systemu zarządzania jakością według normy ISO 9000, systemu zarzą­dzania środowiskowego zgodnego z wymaganiami normy ISO 14000 oraz systemu zarządzania bhp według normy ISO 18000.

    Spis treści:

    Wprowadzenie

    1. Pojęcie jakości i bezpieczeństwa produktów ogrodniczych
    2. Wybrane zagadnienia prawa żywnościowego
    3. Wymagania prawne określające jakość produktów ogrodniczych
    4. Metody i systemy zapewnienia jakości produktów ogrodniczych
    5. Urzędowy nadzór nad jakością i bezpieczeństwem produktów ogrodniczych
    6. Normalizacja i certyfikacja
    7. System zarządzania jakością według normy ISO serii 9000
    8. System zarządzania środowiskowego zgodny z normami ISO serii 14000
    9. Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy

    Słownik pojęć

    Akty prawne dotyczące jakości produktów ogrodniczych

    Szczegóły produktu
    17969-1
    16 innych produktów w tej samej kategorii:

    Indeks: 8882-1

    Wydawnictwo: PZWL

    Zarządzanie w pielęgniarstwie

    Autor: red. Ksykiewicz-Dorota Anna Wydanie: 1 Rok wyd: 2013 Ilość stron: 582 Format: 16,5 x 23,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-4594-9 Seria: Podręczniki dla studentów studiów pielęgniarskich

    Cena 148,72 zł Cena podstawowa 169,00 zł
    Więcej
    W magazynie

    Indeks: 16163-1

    Wydawnictwo: Wolters Kluwer Polska

    Ekonomia w ochronie zdrowia

    Autor: Morris Stephen, Devlin Nancy, Parkin David Rok wyd: 2010 Ilość stron: 448 Format: 16,5 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-264-1110-6

    Cena 93,90 zł
    Więcej
    Obecnie brak na stanie

    Śledź nas na Facebooku