• anty

Wszystkie bestsellery
Choroba refluksowa przełyku Dieta i jadłospisy
  • Choroba refluksowa przełyku Dieta i jadłospisy

Choroba refluksowa przełyku Dieta i jadłospisy

13033-1
  • Autor: Cieślowska Beata, Majewski Marcin
  • Wydanie: 1
  • Rok wyd: 2014
  • Ilość stron: 140
  • Format: 15,0 x 21,0 cm
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 978-83-61744-73-3
  • 37,00 zł
    Brutto
    Ilość
    Obecnie brak na stanie

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady zwrotu

    Opis

    Czy wiesz, że 90% osób z chorobą refluksową przełyku, po zmodyfkowaniu diety, przestaje odczuwać dolegliwości?

    Autorzy poradnika wierzą, że Ty także jesteś w tej grupie i w prosty sposób, a więc poprzez zmianę diety, możesz w krótkim czasie odczuć pozytywną zmianę.

    "Choroba refluksowa przełyku. Dieta i jadłospisy" została napisana przez dwóch zawodowych dietetyków.

    W jedno popołudnie dowiesz się, jakie są zalecenia dietetyczne w chorobie refluksowej przełyku. Od razu nauczysz się dobierać produkty i układać indywidualne jadłospisy. Poznasz tajniki równowagi kwasowo-zasadowej.

    Największą wartość poradnika stanowią: zbiór kilkudziesięciu przepisów na śniadania, drugie śniadania, obiady, kolacje i przekąski, które uwzględniają wytyczne dla diety w chorobie refluksowej przełyku, tabele produktów, w której oznaczono pH – dzięki temu wiesz, co i w jakich ilościach możesz zjeść.

     

    Spis treści:

     

    Wstęp

    1. Zmiana nawyków
    2. Równowaga kwasowo-zasadowa
    3. Tabele produktów
    4. Skomponuj zdrowy posiłek
    5. Literatura
    Szczegóły produktu
    13033-1
    16 innych produktów w tej samej kategorii:

    Indeks: 11256-1

    Wydawnictwo: RM

    Tabele cholesterolu

    Autor: Muller Sven-David Wydanie: 2 Rok wyd: 2011 Ilość stron: 104 Format: 10,5 x 19,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7243-914-7

    Cena 19,90 zł
    Więcej
    Obecnie brak na stanie

    Indeks: 8953-1

    Wydawnictwo: PZWL

    Celiakia

    Autor: Jarosz M., Dzieniszewski J. Wydanie: 1 Rok wyd: 2012 Ilość stron: 108 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-4496-6 Seria: Instytut Żywności i Żywienia zaleca

    Cena 34,32 zł Cena podstawowa 39,00 zł
    Więcej
    W magazynie

    Śledź nas na Facebooku