• anty

Indeks: 13933-1

Wydawnictwo: Górnicki Wydawnictwo Medyczne

ABC elektrokardiografii klinicznej

Autor: (red.) Morris F., Brady W. J., Camm J., (red. pol. Wydanie: 1 Rok wyd: 2009 Ilość stron: 102 Format: 21,0 x 29,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-61257-80-6

Cena 89,00 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 3009-1

Wydawnictwo: Elsevier Urban & Partner

Migotanie przedsionków

Autor: Opolski Grzegorz, Torbicki Adam Wydanie: 2 Rok wyd: 2000 Ilość stron: 404 Format: 17,0 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 8387944467

Cena 48,73 zł Cena podstawowa 53,55 zł
Więcej
W magazynie
Wszystkie bestsellery
Tabele składu i wartości odżywczej żywności
  • Tabele składu i wartości odżywczej żywności

Tabele składu i wartości odżywczej żywności

2576-1
  • Autor: Kunachowicz Hanna, Przygoda Beata
  • Wydanie: 4
  • Rok wyd: 2020
  • Ilość stron: 1182
  • Format: 21,0 x 25,0 cm
  • Oprawa: twarda
  • ISBN: 978-83-200-6258-8
309,00 zł
271,92 zł
Brutto
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 309,00 zł
Ilość

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu

Opis

Wiedza na temat prawidłowego komponowania codziennej diety staje się coraz bardziej potrzebna, szczególnie w aspekcie zapobiegania chorobom powstającym w wyniku nieodpowiedniego sposobu żywienia.
Tabele składu i wartości odżywczej żywności pozwalają ocenić sposób żywienia, czyli wartość odżywczą diety. Dzięki nim można również porównywać wartość energetyczną i odżywczą diety z zalecanym dziennym spożyciem zamieszczonym w normach żywienia. 

Spis treści:

  1. Wstęp
  2. Introduction
  3. Tabele składu i wartości odżywczej produktów spożywczych
  4. Tabele składu i wartości odżywczej potraw
  5. Zawartość składników mineralnych w naturalnych wodach mineralnych, wodach źródlanych oraz wodach leczniczych.
  6. Piśmiennictwo
  7. Skorowidz polsko-angielski
  8. Skorowidz angielsko-polski
Szczegóły produktu
PZWL
2576-1
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: 14682-1

Wydawnictwo: SGGW

Dietoterapia t. 1

Autor: Bawa, Gajewska, Kozłowska, Lange Wydanie: 1 Rok wyd: 2009 Ilość stron: 228 Format: 17,0 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7583-088-0

Cena 39,50 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 1100-1

Wydawnictwo: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu (dawniej Akade

Woda w żywieniu i jej źródła

Autor: (red.) Brzozowska Anna, Gawęcki Jan Wydanie: 2 Rok wyd: 2015 Ilość stron: 148 Format: 16,5 x 23,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7160-774-5

Cena 37,00 zł
Więcej
Obecnie brak na stanie

Indeks: 14693-1

Wydawnictwo: Uniwersytet Rzeszowski

Ocena żywności i żywienia

Autor: (red.) Zin Marek Wydanie: 1 Rok wyd: 2009 Ilość stron: 344 Format: 16,0 x 23,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7338-490-3

Cena 35,00 zł
Więcej
Obecnie brak na stanie

Indeks: 4555-1

Wydawnictwo: PZWL

Dietetyka kliniczna

Autor: (red.) Marian Grzymisławski Wydanie: 1 Rok wyd: 2019 Ilość stron: 594 Format: 16,5 x 23,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-5670-9

Cena 161,92 zł Cena podstawowa 184,00 zł
Więcej
W magazynie

Śledź nas na Facebooku